0 oy
365 göst.
Diğer kategorisinde (4,722 puan) tarafından
Kızım gögsümde yüz ustü yatiyodu birden kuvvetli sekilde gazı cıkti sonra da sag kasinin ustunu benim elmacik kemigime carpti bi anda atinca kafasini. O hic aglamadi ama benim kemiğim acıdı oturttum kustu genelde gazi cikinca kusar bilemedim ondan mi yoksa vurdugundan mi olmustur lutfen bisey diyin ya :( kizariklik falanda yok hareketleti de iyi kusunca kotu oldum

6 Cevaplar

+1 oy
(22,059 puan) tarafından
Yok kız birşey olmaz 
(4,722 puan) tarafından
İnşallah canim sağol
-Reklam-
+1 oy
(7,843 puan) tarafından
Öyle vurmalar bir şey yapmaz genelde korkma 
(4,722 puan) tarafından
Bir anda kusunca tedirgin oldum. Insallah canım sagol
+1 oy
(3,270 puan) tarafından
Ayy ne evlatlar var ameliyatlar iğneler ilaçlar o küçük bedenleriyle nelerle savaşıyorlar dayanıyorlar böyle küçücük şeyle hiç birşey olmaz bukadar kafaya takmayın hayat yaşanmaz olur yoksa ağlamamış bile cocuk 
(4,722 puan) tarafından
Ne alaka? O Allah tan gelen başka birşey. Bu ise anlıktı ve yazdım sordum. Tedirgin oldum.
Allah oyle çocugu olanlara sabır, cocuklara da şifa versin. Ama insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. Başka birşey demiyorum size
(3,270 puan) tarafından
Ben neyi kınadım ki bnm çocuklarımın da başı vuruyo saga sola bu herkesin başına gelir yani cok onemli birsey degil onu anlatmaya calistim bukadar pimpirikli olursan ilerde sorun olur düşüp orasi burasida kanadigi olcak 2 cocuk annesiyim bir nevi boyle zaman gecmez diye tavsiye verdim de sen anlamak istedigini anlayip saldircak yer aramişsin hemen aaa ne acigi var acaba hemen postlarina bakayimda dalga gececek bisey bulayim diye heyecan yapmişsin ayrica kınamanın kavramını bir öğrenmenmeniz dilegiyle günlük beddua dozunuzu da aldığınıza göre iyi günler dilerim ☺☺
0 oy
(2,866 puan) tarafından
Bişey olmaz canım benimkide vuruyor bazen kusmasida gaz cikarinca kusuyor bebisler
(4,722 puan) tarafından
Bizimde oyle oluyor normalde ama kafasini vurunca ondan olabilir sandim telaslandim
(2,866 puan) tarafından
İnsallh sıkıntı olmaz canım korkma
0 oy
(12,520 puan) tarafından
6 aydan önce kusmalar çok oluyo canım normaldir endişelenme 
(4,722 puan) tarafından
Tamam sağol canım
0 oy
(5,910 puan) tarafından
Gazi cikinca oyke olmustur korkma birseyi yoktur Allah korusun
(4,722 puan) tarafından
Insallah canım sağol

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 309 göst.
24 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pelin1 (679 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 136 göst.
24 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,862 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 441 göst.
8 Haziran 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aygün24 (1,340 puan) tarafından soruldu

413,559 soru

12,449,704 cevap

46,261 kullanıcı

Kategoriler

...