0 oy
616 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (78 puan) tarafından
Çok severek yapardım eşim.de çok seviyor ama son zamanalrda sureklin ciebam kesiliyor süt içinde pütür pütür duruyor siz nasıl yapiyoesunuz

8 Cevaplar

0 oy
(53,298 puan) tarafından
corbayi corbayi ile cek canim bendd yogurt corbasini kestirdim cektim normal oldu. 
(1,173 puan) tarafından
Yoğurt çorbasıni bende sürekli kestiriyorum ya çorbayı çorbayı ile çek ne demek anlamadım ama
(12,524 puan) tarafından
Şimdi bende onu soracaktım kız benden çok yaşıcan djdjjd
(1,173 puan) tarafından
Ne yaşaması kız rüyamda hırsız gördüm anlamı Azrail faln diyor ışığı gorcem az kaldı :D
(12,524 puan) tarafından
Ahhaahahaha
(1,164 puan) tarafından
Blender dan demek istemiş. Yoğurt çorbasını yaparken tuzu en son atmanız gerek. Baştan atarsanız kesilir. Çırpma teliyle sürekli kaynayana kadar çırparak pisirilmeli
(12,524 puan) tarafından
Blendar bende anladım da Blendar kelimesi nasıl çorba kelimesine dönüştü İkboşum sjjs
(1,173 puan) tarafından
Ben bebeğime yapıyorum ona da tuz atmıyorum zaten kesik olunca da içirmiyorum tadı hoş olmuyor
(78 puan) tarafından
Yumurta koyunca kesilme olmuyor
(53,298 puan) tarafından
bu program beni oldurecek :) eladan aceleyle yaziyodum otomatik degistiriyo corbayi kesilimce blender ile cekin o zaman düzeliyor. bide ben simdi soguktan koyuyorum herseyibi daha garanti oluyo
(53,298 puan) tarafından
ya otomatik ilk yazdigim kelimeye ceviriyor çözüm bulamadim buna. yada ikiser kez yaziyo :) yumurta koyunca bana kokuyo geliyo ondan koymuyorum. su yogurt unu koyup kaynayana kadar karistirip sonradan icine sehriye koyuyorum ben.
(1,173 puan) tarafından
Öyle deniyim bide teşekkür ederim ☺️☺️
(53,298 puan) tarafından
dene canim en son tereyag eritip nane koyuyorum tuzuda onlardan sonra. yildiz sehriye yiyordu ela bi tek priincli sevmiyo. en son eriste Makarna koydum normal eriste degil ama makarnanin eriştesi mana diye diye yedi:)
(1,173 puan) tarafından
Benimki daha çok küçük ya pütürlü bişey yiyemiyor ☺️
(53,298 puan) tarafından
ne kadarlik canim aklinizda olsun diye yazdim benimki abla oldu artik :) guzel mi diyorum himm harika deyip elini salliyo ams agzini acmiyo:)
(1,173 puan) tarafından
:) yerim onu
6 aylık ne sebze çorbası ne de yoğurt çorbası yiyor sadece meyve ve yoğurt seviyor
(53,298 puan) tarafından
olsun canim kucuk daha emiyosa sıkıntı olmaz sebze corbalari tatsiz oluyo ya sevmiyodur :)
(1,173 puan) tarafından
Püre olarak sevmedi çorbada da sevmiyor tadını alsın diye ufak ufak veriyorum emiyor zaten zorlamıyorum o yüzden :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ilk defa duydum valla
0 oy
(12,524 puan) tarafından
Yavas yavas koy sütü aynı anda çırp diğer elinle kaynayana kadar bırakma karıştırmayı
0 oy
tarafından
Sütü  direk icine  boşaltma  bi kaseye al kaynamış  domatesi sütun  icine koy karıştır  geri domatesin  ustune dök 
0 oy
tarafından
Ben sütle hiç yapmiyorum.  Unla biraz tereyağ ve salça kavurup  rendelenmiş domatesi döküyorum kavurup suyunu veriyorum biraz tuz bir tık şeker  öyle pişiyor . Esim normalde corba hiç sevmez ama onu içiyor . 
(78 puan) tarafından
Aynı tarif sut ekliyorum.bir de
0 oy
tarafından
İlk defa duydum güzel mi oluyor süt ile domates bilemedim 
0 oy
(1,164 puan) tarafından
Ben sütsüz yapıyorum 
0 oy
(126 puan) tarafından

Yoğurtlu ve sütlü çorbalarda tuz piştikten sonra atılırsa , yoğurt ve süt yavaş yavaş ılıtılarak eklenirse kesilme olmaz. Ayrıca domates çorbasına da sütü ocaktan indirmeye yakın ekleyin. Tuzu da daha sonra ekleyin kesilmeyecektir :)

(78 puan) tarafından
Bunların hepsini yapiyorum ama olmuyor
(126 puan) tarafından
Ocağın altı çok fazla açık mı oluyor acaba ?

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 240 göst.
1 Şubat 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Enesinannesi_ (1,077 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
17 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birkucukbebis (376 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 55 göst.
0 oy
6 cevap 142 göst.
31 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Avokado (1,181 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,513 soru

23,777,464 cevap

316,231 kullanıcı

...