0 oy
973 göst.
Diğer kategorisinde (6,135 puan) tarafından

Evet kızlar oğlumu 17 gün sonra aldım ev karantinamiz perşembe günü bitiyor ereninde yarın bitiyor 

Doktorla konuştuk oglunuzu alın ama evin içinde maskeyle dolaşın dedi pozitif çıkan hastada 30 güne kadar virüs bulaştırma riski var dedi 
Oğlumu az önce aldım ama babannesine gitmek istedi ağlamadı tepki vermedi şuan babasıyla oynuyor bende 14 gün daha dolmadi diye yaklaşmak istemedim 14 gün dolsa ne 30 gün tamamlayacaksak 
Oğlumu bağrıma basacak kadar yakınım ama öpemeyecek kadar uzağım

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayyy kıyamam kuzum yaaaa
(6,135 puan) tarafından
Canim cok aciyor büşra :(
tarafından
Rabbim sabrini versin eminim cok kötüdür rabbim biran önce bu illetten kurtarsın yavruna sarıl öp kokla inşallah
(6,135 puan) tarafından
Inşallah bian önce kafam çok karışık
(510 puan) tarafından
Kuzum şükret iyisin oğlunda iyi bakabiliyor görebiliyorsun geçecek elbette bunlar tamam zordur eminim ama geçecek bak  14 gün geçti bitti bunlarda geçecek
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçecek bu zor süreç canım ya baya sonuna geldiniz az daha dayan :( 
(6,135 puan) tarafından
Canim cok acıyor
0 oy
(4,725 puan) tarafından

En çok korktuğum virüs değil bebeğimden ayrılmak iste bu yüzden :'(

Allah sağlık sıhhat versin biran önce anne oğul sarılın koklaşın inşallah
(6,135 puan) tarafından
Çok zoruma gitti çok canım acıyor
(4,725 puan) tarafından
Alışır canım tanır seni sen onun annesisin. Daha cok kücük oldugu icin böyle yapmıs
0 oy
(12,523 puan) tarafından

Oyy kıyamam ya :(

(6,135 puan) tarafından
Canim cok acıyor ne yapacam ben oğlum tanımadı tanıtmak için mücadele edemem yaklasmamaliyim
(12,523 puan) tarafından
Alışacak canım yanına alınca üzülme :(
0 oy
tarafından
Oy kıyamam ben sana kurban olurum olsun kız hayatta ya nefes alıyor ya Çok şükür sağlıklı ya öpersin de bağrına da basarsın o kadar sabrettin az bir şey daha sabret
(6,135 puan) tarafından
Canim acıyor ne tepki verecegimi şaşırdım ne yapacağımı şaşırdım hiç hayal ettigim gibi olmadj
tarafından
Canım  benim  böyle  yaparak  uzme kendini  sen onu biliyorsun bu yeter
(6,135 puan) tarafından
Karşımda ama yabancıyiz
0 oy
(1,311 puan) tarafından
İnşallah bi an önce atlatrsınız cnm bebişin de maskelisin diye tanımamış olabilir üzülme geçecek bu günler en azından yanında gözünün önünde olcak 
(6,135 puan) tarafından
Evde cikardim yine de tanımadı babasından ayrılmıyor iki yabancı gibiyiz
0 oy
(11,059 puan) tarafından
Oyyy kıyamam kuzum az kalmış biraz sabret annesisin sen elbette tanır yeni geldiği için tanımamıştır 

Geçmiş olsun cnm 

Inşaallah bidaha ayrılmazsın yavrundan 
(6,135 puan) tarafından
Babasından ayrılmıyor ki pesinde dolanıyor karşımda olduğu halde elimden bişey gelmiyor
(11,059 puan) tarafından
Kuzum babasını tanıdı ise seni neden tanımasın annesisin onun elbet tanıyacak
(6,135 puan) tarafından
Bilmiyorum oğlumla 2 yabancı gibiyiz
(11,059 puan) tarafından
Üzülme kuzum elbet tanıyacak
0 oy
tarafından

Az kaldı kuzum biraz daha sabret :(

(6,135 puan) tarafından
Çok zoruma gitti benden ayrılmayan oğlum babannesinden ayrılmak istemedi
tarafından
Onun da hoşuna gitmiştir şimdi. Uzun süre ayrı kaldı ya ondandır kuzum düzelir
0 oy
(701 puan) tarafından
Sag salim yine berabersiniz, biraz daha sabir sonra istedigin gibi koklarsin. 
(6,135 puan) tarafından
Bütün hevesim kursagimda kaldi 10 aylık oğlum babannesinden ayrılmak istemedi çok zoruma gitti
0 oy
(122,431 puan) tarafından
Ooof kiyamam sana yaaa 
(6,135 puan) tarafından
Canim acıyor sarılıp hıçkıra hıçkıra ağlamak yerine odalar da sessizce ağlıyorum bir hevesle gittim almaya bizi tanımayınca babannesine saklanınca hayal kırıklığına uğradım hala da toparlanamadim
0 oy
tarafından
Üzücü bı durum rabbim kimseye yaşatması bı pis virüsü 

Canm sanada geçmiş olsun sağlığınız yerine gelsin ozn isedigin kadar bebgini öparsin ama şimdi onun senden uzak durmasida iyi eğer senin yanında kucavuna gelmek istese sen izin vermesin ozamn daha kötü olur bebek için 
(6,135 puan) tarafından
Çok zor eve getirdim ama sürekli babasını istiyor bende yaklaşamıyorum ama zoruma da gidiyor benden ayrılmayan oğlum  bana gelmiyor
tarafından
Düzelir canm çocuk daha ondan benim ablamda ameliyat oldu kızı yanına. Bile gelmiyordu 9 aylikti
(6,135 puan) tarafından
Eşim olmasa evde durmazdı herhalde emanet gibi duruyor sanırsın evinden etmisim
tarafından
İki güne düzelir emin ol
(6,135 puan) tarafından
Inşallah bütün duam bu
0 oy
tarafından
Kac aylik ki
(6,135 puan) tarafından
10 aylık canim
0 oy
(1,303 puan) tarafından
Olsun kuzum ya saglik olsun sen iyi ol hersey hallolur küçücük bebis ama hemen alışır
(6,135 puan) tarafından
Inşallah ama şuan oda bende yaklaşamıyoruz hele o yabancı durunca ben hiç bisey yapamıyorum sanki yuvasından etmişim
0 oy
(1,493 puan) tarafından
Çok üzücü canım Allah sabır versin sana çabucak iyileşirsin inşallah 
(6,135 puan) tarafından
Hastalık umrumda değil ki oğlum babasına yapıştı ayrılmıyor babannesi gelse ona yapışacak bırakmayacak gibime geliyor
0 oy
(1,823 puan) tarafından

Offf yaa ana yüreği iste hasta olduguna yanmaz ama yavrusundan ayri kalirsa cayır cayır yanar kiyamam be:'(

(6,135 puan) tarafından
Hemde nasıl hastalık umrumda değil ama sanki en değerli zamanını babannesinde geçirdi gibime geliyor
0 oy
(4,760 puan) tarafından
Kıyamam kuzum ya geçer bu günlerde tatlım iyş sağlıklı olun da kuzum 
(6,135 puan) tarafından
Napicam ben ya sanki en değerli zamanını babannesinde geçirmiş gibi oğlum bana yabancı
(4,760 puan) tarafından
Alışır kuzum üzülme sen iyişmeye bak
0 oy
tarafından

Allah yardımcın olsun o kadar zor bir durum ki bunun tarifi yok gercekten:(

(6,135 puan) tarafından
Hemde nasıl bütün hevesim kursagimda kaldi sanki şuan kaynanam gelse ona yapisacak gibi
0 oy
tarafından
Acaba maskeden mi korktu tanimadi 
(6,135 puan) tarafından
Evde cikardim oyuncaklarını her şeyini gösterdim ilgilenmedi
tarafından
Insallah guzel gunler size kucak açar canim
0 oy
tarafından
Oğlun kaç aylik
(6,135 puan) tarafından
10 aylık
tarafından
Allah yardımcın olsun üzülme cnm annesinin sen dayan senin kokunu alınca anlicak tabi annesi olduğunu . Kaç ay ayrı kaldınız. Cnm :(
(6,135 puan) tarafından
17 gün canım ama çok zorlandım
tarafından
Evet canım seni çok iyi anliyom 5 dakka ayrı kalsam kötü oluyom bende ama benim anlamadığım bebegin kaç ay boyunca senleydi 17 gün ayrı kaldın sadece neden taniyamadi ki tanıması lazım di
0 oy
(12,776 puan) tarafından
Az kaldı sabret annem söyle ablam doğunca hastaneye yatmak zorunda kalmış ablama anneannem babaanne vs bakmış annem de dedi beni görünce tanıma Di ama sonra ne oldu geri kaynastilar düşünüp üzülme sen iyileş hersey geciciek 
(6,135 puan) tarafından
Şuan yanimda ama sanki iki yabancıyiz dayanamadım öptüm ama pişman oldum ne yapacam inan bilmiyorum aklım çok karışık

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 984 göst.
12 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,862 soru

12,098,984 cevap

36,408 kullanıcı

...