Bende korkarım böyle hikayeden canım ya, bende nişanlıyken eşimle ev bakıyorduk emlakcı bi kaç ev gösterdi beğendiklerimiz çarşıya cok uzaktı başka evlerede baktık ev sahibiyle görüştük adam ağzından kaçırdı dedi ki bu eve taşınan tüm kiracılar 3 ay için boşandılar dedi biz eşimle bir birimize baktık evi tutmak istemedik, bide benim ikinci eşimin ilk evliliği, ben başka evlere bakalım dedim uzakta olsa önceki beğendiğimiz evi tutmaya karar verdik ev sahibi ertesi güne glein görüşelim demişti sonra anlaşamadık olmadı 1 hafta içinde emlakcı tekrar bizi aradı dedi bi ev daha var diye farklı yoldan götürdü bizi yine o eve biz bi yandan tutmak istemiyoruz ama başka ev de yok doğru düzgün ve uygun fiyata, ev sahibi resmen evi tutmamız için her yolu denedi en sonunda dedi ki ilk ay kiranın yarısını verin tamamını değil dedi eşime cazip geldi ve kabul ettik, ve cidden bizde yeni evliyken sorunlar yaşadık o 3 ay içinde ben baba evine kaç kez gidip geldim kaç kez boşanma noktasına geldik, eşimi ailesinin yanına yolladım bitti diye sonra ara bulundu yine birleştik bu sefer başka olaydan aileler birbirine girdi bizede yansıttılar bizde dahil olduk derken bu günlere geldik 3 ay oldu o evden taşınalı 2 senelik evliyiz cicim ayı nedir 2 evliliğimdede bilmedim, eşimle bu eve ilk taşındığımız hafta ortada sorun yokken tartısmaya girdik eşim kapıya tekme atınca ayağına kapının suntaları girdi ambulansı falan aradım dikişlik olmuş adam, o günden beridir hala büyük kavgalarımız oluyor, hani derler ya nasıl başlarsan öyle gider aynen de öyle oldu. Artık o evde mi vardı bişey bilemedim ama eşim dahada değişti huyu suyu, bazen iyi bazen kötü, ve bu ev de bize maddi olarak iyi gelmedi biz İstanbula taşındık eşim burada iş buldu gebzeden pendiğe yol yemek masrafı olmasın diye bu seferde virüs cıktı iş yeri kapandı yine issiz kaldı, evlendiğimiz günden beri en fazla 4 5 ay çalışıyor eşinden oluyor geçen sene enflasyon krizi hep eşime vurdu işten cıkarıldı şimdide bu virüs yüzünden sıkıntı çekiyoruz valla evliliğimizin ilk başlarına döndük yine bomerang gibi oldu artık bizim evlilik :)))