Nerdeyse 6 aylik hamileyim ve 9 aylik evliyim esimle bu zamana kadar toplasan 1 ay mutlu olmusumdur iki gun once saglik ocagina kontrole gittim ve bir gram kilo alişim yok kaynanamlarla yasiyorum ve eşim artik onlara mi guveniyo bilmiyirum hic ilgilenmiyo erkeklik tasliyo falan hic ricayla bisey soylemiyo hizmetci gibiyim resmen afedersiniz 2 haftada bir falan iliskiye giriyoruz buda beni sevmedigini dusunduruyo beni hep surekli tartisiyoruz ve sinirimden yemek falan yiyemiyorum hic birsekilde cok agliyorum uzuluyorum kimseye anlatamiyorum derdimi ne yapabilirim ya bebegime uzuluyorum onu dusun yemek ye derseniz olmuyo bir turlu kendimi ikma edemiyorum yemel konusunda doktorlara istahim yok diyorum ama kesinlikle bi piskologa falan ihtiyacim var vallahi korkuyorum artik pisman olmak uzereyim nerdeyse esimle evlendigime . Kendimi salmak istemiyorum hamilelikten mi onu da bilmiyroum cok vicdansiz cok merhametsiz bi esim var ya bu yaziyi bile yazarken emin olun bogazim dugumlendi ya nolursunuz bisey diyin