0 oy
666 göst.
Diğer kategorisinde (580 puan) tarafından
Bayramdan sonra iyice yasaklar bitecek galiba öyle duydum çok takip edemiyorum haberleri hem sohbet hem bilgi almak için yazıyorum suan ne yapacaksınız amaaaan bir şey olmaz zaten cocukta çatladı evde deyip dışarıya akın edenlerden mi olacaksınız yoksa yok arkadas canımı sokakta bulmadım evladım da var otururum evde diyenlerden mi olacaksınız hadi bakalım ben sanırım bu yazı evde geçireceğim keyfi dışarı çıkma gibi bir şey yapmıyorum ortalık düzelmeden yapmam da oğlumu arada evin yakınında çıkarırım dolaştırıp getiririm hiçbir yere dokunmadan etmeden o kadar avm kafe falan filan gitmem asla bu yasaklar çok erken kalkıyor ya çalışmak zorunda olanları anlıyorum onların da çalışması lazım para kazanması lazım ama keyfi dışarı çıkanları anlamıyorum ya 

7 Cevaplar

0 oy
(3,021 puan) tarafından
Ben ikisi arasindaki cizgiyi kullanicam cunku evde dura dura psikolojim bozuldu tedbirlerimizi alip ciktik bugun ve cokta iyi oldu banyo yaptirsim oglani ve misil.misil uyuyor bugun cimenlerde baya oynadi stresini atti cocuk. Evde surekli bagirmaya basliyodu 9.5 aylik bu arada yani oda cok bunalmisti
(580 puan) tarafından
Ne güzel öyle alan varsa bizim burada yok işte maalesef
(3,021 puan) tarafından
Ozaman aslinda boyle.kum.fivi toprak gibi yer bulup sofra bezi serebilirsin varsa tabi oyle bir yer
(580 puan) tarafından
Park var eve yakın ama bit kadar yer etrafta Bi dünya apartman tabi bütün çocuklar orada olunca bende çıkarmadım sadece ekmek almaya inince biraz dolaştık arabası ile o kadar ama eşim evdeyken köye götürüp oynatmayı düşünüyorum havalar artık iyice ısınıyor
(3,021 puan) tarafından
Bugun kauseri 26 dereceydi asfalt erimisti :D
(580 puan) tarafından
Cocuklar daha durur.mu :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kapali ortamlara gitmeyiz
(580 puan) tarafından
Bence de Bi süre gidilmesi doğru değil diye düşünüyorum
0 oy
(2,299 puan) tarafından
Bende senin gibi yaparım canım. Eşim evde oldukça arada arabasına koyup tur attırırız bir şey lazım oldukça da eşim markete gidiyo zaten. Yasak kalkarsa da memlekete annemlere giderim.
(2,299 puan) tarafından
Eşim daha gitmeden arada kızıma kızım sen babayı bırakıp gidecek misin diyo ya ☺️☺️
(580 puan) tarafından
Ahaha evet desin :D
(2,299 puan) tarafından
Konuşabilse o da hayır der. Eşim bu ara evde çok alıştı ona. Bi an yanında görmese gidip odaları arıyo baba baba diye ☺️☺️
(580 puan) tarafından
Kızlar babaya düşkün misali he:) Allah bağışlasın sağlık versin insallah
(2,299 puan) tarafından
Aynen öyle canım ☺️ amin canım cümlemizin evlatlarına inşallah ❤
0 oy
(54,522 puan) tarafından
bugun bizim burda parklar yasaklandi kapatildi o derece yoğunluk vardı iki sokak otede annemlere götürdüm götürene kadar da kirk kere vazgectim. carsiya çıktım ana baba günü gibiydi heryer çocuk kayniyordu. tamam bunaldilar ama canlari sagliklari daha onemli bakalim insallah artmaz sayi 
(580 puan) tarafından
Aynen öyle çoğu insan takmıyor 2.dalga bize de vurmaz insallah yazın
(54,522 puan) tarafından
biz evde bunalmiyoruz sanki. cikip hava alip girenleri onlemini alanlari demiyorum onlar ayri kimisi perdeciydeydi kimisi bilmem ne dukkaninda
(580 puan) tarafından
Hava alıp gelmeye bile çekiniyorum ben valla ekmeği bile kendimiz yapıyoruz normalde 2 3 gündür dışardan alıyoruz ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun umarım bilinçli hareket edilir
(54,522 puan) tarafından
diyorum ya annemlere gittik cok cok yakiniz ama.ne savas verdim icimde gitsem mi gitmesem mi diye eger annemler yakin olmasaydi yine çıkarmazdim. esim.evde oldugu zaman daga pikniğe gotururum
(580 puan) tarafından
Aynen canım mantıklı bende öyle yapıyorum eşim evdeyken geçen hava güzeldi çıkardık köye yakın eşimin köyü oturduğumuz yere az gezdirdik sonra bebek arabasında uyudu gitti
0 oy
tarafından
3 aydır köyde hapsoldum annemi çok özledim annem iki saatlik mesafede. Yasak kalkar kalmaz direk annemlere gidip 10 15 gün kalicam orda dışarı çıkmam zaten gerek yok amacım annemi kardeşimi babamı görmek yeğenimi de özledim. Avm falan uzunca bi süre düşünmüyorum 
(580 puan) tarafından
Aile özlemi bende de var sorma normalde annemler bana yakınlar ama suan abim burada sadece annemle babam köydeler :( keşke burada olsalar giderdim bende
tarafından
Işte bizimkiler 2 saatlik mesafede şehirlerarası yasak olmasa çoktan gitmiştim onların evde güvenli çünkü giren çıkan yok herkes izole durumda ama napalim canları sağolsun
(580 puan) tarafından
Aynen öyle hakkımızda hayırlısı olsun insallah
0 oy
tarafından
Bir kaç gün içinde doğum yapacam zaten ondan sonra 40 gün daha zaten her türlü evdeyim ondan sonra ortalığın durumuna bagli artık 
(580 puan) tarafından
Hayırlısı ile al kucağına insallah sağlıkla
tarafından
Sağol canım inşallah çok sağolasın
0 oy
tarafından
Yok canim oyle rahat olamayiz eskisi gibi ben bugun oglan arkadaslariyla bulusmak istedi 12 yasinda olmasina ragmen gondermedim beraber gezdik ama simdiden herkes parklarda hep ic iceydi valla 
(580 puan) tarafından
Evet kimse umursamadı galiba en iyisini yapmışsknjz
tarafından
Gereken o canim kurul uyesi bas bas bagiriyo 3.dalga geliyo diye

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 175 göst.
16 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Minikmeleklerim (7,827 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 125 göst.
+1 oy
1 cevap 137 göst.
4 Mart 2025 Diğer kategorisinde MerakliBoncuk (671 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 487 göst.

Kategoriler

1,494,313 soru

24,413,235 cevap

351,109 kullanıcı

...