0 oy
384 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ayın 6 sında sipariş verdim halende sevk edilmeyi bekliyor 9gun oldu kargo gelmedi ya bilgisi olna varmı yada böle bişey karşılaşan kaç günde gelir bir sipariş ya 

8 Cevaplar

0 oy
(12,521 puan) tarafından

Bende iki gün önce verdim ne zaman gelir acaba :ermm:

-Reklam-
0 oy
(1,174 puan) tarafından
Herkes online alışverişe yüklendi çok yoğun olmalı Whatsapp ile bağlantıya geçip soruştur bence çok olmuş çünkü
tarafından
Whatsap no nereden bulabilirim
(1,174 puan) tarafından
İnternet sitesinde bize ulaşın yazar
0 oy
(2,446 puan) tarafından
Kargolar çok yoğunmus ondan olabilir canım. Kargo ya verilme süresi 3.6 iş günü lcw sitesinin. Benim de başka bi siteden siparişim vardi yurtici kargo ile gelecek diye mesaj geldi   ups ye devretmisler.
0 oy
tarafından

Canım ben sürekli alışveriş yaparım ordan ama son günlerde uygulamada böyle bir mesaj çıkıyor demekki yoğunluk var

image

0 oy
tarafından
Ben 2sinde verdm 7sinde kargoya verildi 10unda geldi. Müşteri hizmetlerini bi ara ama kargo yoğunluğu dicekler 
tarafından
Evet öle diyorlar deli oluyorum nasıl yogunluktur bu
tarafından
Bayram yaklasiyo kimse magazalardan alisveris yapmak istemiyo. Normal degil mi?
tarafından
Normalde canım ben 9 önce vermişim bayrama yakın degilki bu kadar uzaması yanımdaki komşu bende sonra verdi ona geldi kargosu
tarafından
Zaten sorun LCW ile ilgili degil kargarda sorun var
0 oy
tarafından

Uç gün önce sipariş verdim zaten bilgilendirme yapiyolar virüs nedeniyle geç gelebilir diye. Çok gecikmezler inşaallah bayramlık aldım kendime bayrama gelsin cicilerim:)

0 oy
(13,313 puan) tarafından
İnternette bayrama kadar elimizdekileri anca yetişririz sipariş vermeyin demeye getirmişlerdi akşam ben de baktım
0 oy
(2,668 puan) tarafından
1 aydir bekliyorum ben kargolar skintili hepsu daha kargoya bile verilmemis

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 77 göst.
18 Kasım 2023 Diğer kategorisinde 35 (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 105 göst.
10 Kasım 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 357 göst.
24 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Anneymben (696 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 113 göst.
5 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aysegul&20 (5,345 puan) tarafından soruldu

408,611 soru

12,278,193 cevap

37,805 kullanıcı

Kategoriler

...