Vernel max ve yumoş extra kesinlikle kokusu kalıcı ,digerlerinde o kokuyu bulamiyorum oneriye gore aldm kullandm bol bol doktum ama yok malesef .
ABC bin mor olanını kullanıyorum güzel kokuyor
Ben 2 tane kullanırım genelde kendimin günlük olmayan kıyafetlerini vernel suprame Fransız parfümleri ile yıkarım diğer iç çamaşırı günlük VS. Lere de önceden abc kullanıyodm ama sıkıldım peros aldım öylesine a101den ve çok beğendim artık onu kullanıyorum harika kokuyor verneli zaten söylememe gerek yok ikisi de çok güzel tavsiye ederim:)
Bingoooo:)))
Vernel konsantre kullanıyorum ve nevresimi battaniyeyi filan serince o kokuyu içime çeke çeke bitiremiyorum bütün kokuları da hosuma gidiyor ama en çok nergiz çiçeği&lavantalisini kullanıyorum
Abc'nin pembesini kullanıyorum normalde ama moru falanda çok güzel kokuyo hatta üst kat komşum sen çamaşır asınca çok güzel kokuyo diyo
Yıkamanın bitmesine yakın koyarsaniz yumusaticiyi daha yogun kokar bilginiz olsun :)
Yumoş mavi renkli çok memnunun birde bin de satılan var 7 tl bulut mavi renkli
Yumoş lotus ve lilyum çiçeği (mavi) asla vazgecmem :)
bingo soft kırmızı kutulu olanı
Cnm aynen katılıyorum sana durumun müsaitse bebekler için olan unibebeybinin var çok güzel kokuyor ve hiç gitmiyor kokusu biraz pahallı ama değiyor kullanmaya tek onun için uzakta kalan markete kadar gidiyorum kızımın kıyafetleri misler gibi kokuyor bide biri önerdi bingonun ki çok güzelmiş tabi çamaşır dedarjaniyla birlikte kullanırsan oluyormuş o mis gibi koku
Yumuşatıcı kullanmayı yıllar önce bıraktım . .Sağlıklı olmadığını yapılan araştırmalar gösterdi.
Yumos un mavisini kullaniyorum misss qibi kokuyor kokusu beni baymiyo baya bi sure qidiyo kokusu vernel bingo abc kulllandm ama bununki kadar uzun surmedi kokusu. Bazen kalmiyor markette mavisi bimden bulutun mavisini aliyorm ozellikle nevresimlere battaniyelere tullere yastik kiliflarina basiyorum verneli evde de o koku oluyo temizlik kokusu qibi boyle missss :)) birde bir fis fis im var benim icine biraz vernel birazda su karistriyorm misafir qelecek oluyor haberim oluyor son dakika ondan sikiyorum eve :D
Bingo soft ta cok guzeldi kalici gayet. Ama ben evin icine asiyorum belki o yzden kalici geliyo bilemedim
Yumos gece mavisini kullaniyorum ben baya kalici,konsantre
Hç kullanmiyorum çnku cok zararli kimyasal şeylerin kokusnu napym
1,508,097 soru
24,614,751 cevap
364,275 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın