0 oy
647 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (421 puan) tarafından

Kızlar bu yataklardan istiyorum instagramda internette çok fakat ankarada oturuyorum gidip görüp almak istiyorum varmı bildiğiniz bi mağazası belki alan olmuştur aranızda 

image

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
İllaki vardır olmaz olur mu 
-Reklam-
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Benimde çok hoşuma gidiyor bunlar eşime yaptırcam bende satıldığı hakkında bilgim yok ama mutlaka vardır yani
0 oy
tarafından
Canım siteler de kime desen yapar bu yataktan 
(421 puan) tarafından
Canım yaparlar da ben orda bikere sandalye yaptırdım gönderdiler ki hep yırtık sonra aradık söyledik kadınşar bana küfür ettiler eşim kavga dövüş iade etti o yüzden korkuyorum şöyle görerek mağazadan almak daha güvenli geliyo
0 oy
(30,445 puan) tarafından

Sitelere bak bi.bulunur orada

(421 puan) tarafından
Canım yaparlar da ben orda bikere sandalye yaptırdım gönderdiler ki hep yırtık sonra aradık söyledik kadınşar bana küfür ettiler eşim kavga dövüş iade etti o yüzden korkuyorum şöyle görerek mağazadan almak daha güvenli geliyo
(30,445 puan) tarafından
Hmm insAllah bulursun cnm
(421 puan) tarafından
İnş canım yada böyle daha önce yaptıran biri tanıdığı falan olursa bi güven vermiyo bana orda tanımadığı insanlar
(30,445 puan) tarafından
Oyle guvenemiyor insan
0 oy
(16,667 puan) tarafından
Ostimdi ya da siteleri galiba mobilyacılarda kralını bulursun bence bunun canım montessori çok ünlü çünkü şu aralar 
(421 puan) tarafından
(16,667 puan) tarafından
Çilek mobilya ya bak canım ben doğudayım arkadaş oradan buraya getirtti bi modelini.
Kavga olayına da üzüldüm kız insanlar ekmek parasını nasıl kazanıyor
(421 puan) tarafından
Yaa canım sorma ben eşimi göndermedim yine boşver Allahından bulsun giden paramız olsun diye o durmadı toplandı gitti sandalyeleri attı önüne paramı ver dedi aldı geldi bide kadınlar da vardı bana telefonda bi küfürler ettiler erkek etmez o küfürleri o yüzden 2 kuruş fazla olsun mağaza kurumsal olsu  diyorum
0 oy
tarafından
Sitelerde özel yaptırdım bundan ben. Ama hazır modeller de var sitelerde
(421 puan) tarafından
Yaa varmı bi gidip gezmek lazım kaça yaptırdın canım ayıptır sorması memnun musun birde hatta senin yaptırdığın yerden memnun kaldıysan adını numarasnı falan da varsa verebilir misin bende orayla görüşeyim.
tarafından
Canım özel ölçü 1 m 1 metre şeklinde ladin ağacından yaptırdım. Montessori yatak 3 kapaklı dolap ve şifonyer. 7 bin tl ye yaptırdım. Huzur mobilya adı. Gidip bakabilirsin tüm ürünler ladin ağacından ve boyasız ben çok beğenerek yaptırdım çok memnunum
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Ya ama bu cok tatlı keske bende ogluma boyle bisi alsam:((
(421 puan) tarafından
Bende çok beğendim canım valla ekstra pahalı da değiller inanki karyola fiyatı zaten bende hamileyim odasına alcam bitane beşiğimiz var eskiden kalma onu da kendi odama koycam odasında da uyusun gündüzleri sonra biraz toparlanınca da oyun alanı gibi olur ona diye düşündüm
0 oy
tarafından

Bende çok begeniyorum bunu oğlumu ayırınca eşim yapacakmış 

Hiç inanmadım 8-)

(421 puan) tarafından
Bizimkine de yap desen yapmaz zaten canım ben yapıyorum :) o da hee güzel hee tamam diyo sadece :D
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Artık çoğu mobilyacıda var bunlar. Sitelerden yada istanbul yolu üzerinden bulabilirsin
(421 puan) tarafından
Aslında gidip gezemedim de araba var ama bu virüsten korkumuzdan bazen maskeyi takıp çıkıp biraz dolansam mı diyorum sonra biraz daha bekleyim durumları diyorum
0 oy
(1,399 puan) tarafından
Benim eşim sitelerden malzemeleri alıp kendi yaptı .sitelerde yapan da vardır mutlaka. 
(421 puan) tarafından
0 oy
(704 puan) tarafından
Bugün minicitiye gittim orada var bakabilirsiniz
(421 puan) tarafından
Neredekinde canım
(421 puan) tarafından
Birde internet sitesinde de var ama hep ahşap rengi ben beyaz istiyorum beyazı da varmıydı sen gördün mü
(704 puan) tarafından
Valla renklerine bakmadim ama vardir yani bence bi sorun
(421 puan) tarafından
Tamam bir bakayım çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 174 göst.
0 oy
2 cevap 115 göst.
0 oy
3 cevap 122 göst.
0 oy