0 oy
946 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,357 puan) tarafından

Bu adamın storylerine bakın Allahım nasıl mutluyum haha 15 mayıs doğru çıktı resmen ohaa:woot:

image

20 Cevaplar

+5 oy
(14 puan) tarafından
İşte böyle saçma sapan postlar açarsanız mıllette tabı akın akın dısarı cıkar kara cahil birisi bu postu okusa nolcak a 15 mayıs bugun bitmiş tamam diycek sokaga cıkcak. Her kafadan ses cıkıyor her uzman bıle farklı bısey soyluyor burası bunun konusulcagı yer degıl sacma sapan postlarla mılletın aklını bulandırmayın cıglık atcakmısız sevıncten hadi ya virüs hala kol gezerken mı?? 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Instagrami olmayanlar nasil baksin 
(1,357 puan) tarafından
Dur bebeğim adamın linkini atayım profil resmine tıklayınca açılır sanırım
(1,357 puan) tarafından
tarafından
Resim attim bayanin bakin dedigini
+1 oy
tarafından
Son zamanlar da test sayısı arttıkça vaka sayısı arttı ama normalde 1100lerdeydi yeniden artış oldu senin deyiminle 15 mayısta 1000 altın da dusucek diyosun bakalim görücez bugün inşallah duser
tarafından
Sonunda kisaca ozet buldum
+1 oy
(1,145 puan) tarafından
Her uzman başka bisey söylüyor bu virüs sıcaklarda mutasyona vs ugrasaydi sıcak ülkelerde var ama onun dışında insanımız bilinçsiz şuan benm sokagimda pazar var çoğu insan maskesiz ve mahşer yeri gibi. Umarım 2. Dalga olmaz bilinçsiz insanlar yüzünden eve yıkılıp kalıyoruz vaka azalıyor gibi görünüyor ama hic belirti göstermeyen bilinmeyen vakalar var ortalıkta bunu da uzmanlar söylüyor. Yoruldum artik evde durmaktan imdaat  diye bagirasim var
tarafından
Canim sıcakta yok olsaydi Sudi arabistan mekkede olmazdi benim babam abim orda şirketin başındalar 40 dereceyi görüyorlar ama virüs varmis

Abimin 3 arkadasini almislar virusten odalarinda baslarini cıkartamiyorlar
(1,145 puan) tarafından
Sıcak etkilemiyor  yine uzmanlar 70 derecenin üstünde sıcağa dayandığını söylüyor. Sadece bi ihtimal bunyeden bünyeye geçişte mutasyona uğraması. Ama bi de bizim türk insanının bünyesi diğer ülkelerden farklı. Sıradan gripmis gibi geçiren insanlar var. Bu insanlar basvurmadikca test yapılmıyor malesef. Bu da tehlikeli bu yüzden sokağa çıkmayin diyorlar ama vaka sayisi az gorununce hemen miet maskeleri attı ağzından. Allah hayır etsin ..
+1 oy
(6,920 puan) tarafından
Bn hala inanmıyorum.
+1 oy
(16,589 puan) tarafından

Çığlık atmadım :getlost:

0 oy
(45,018 puan) tarafından
Ne vardiki 15 mayista
(1,357 puan) tarafından
Korona nın kısmi bitişi
0 oy
tarafından
Ne vardı 15 mayısta 
(1,357 puan) tarafından
Eski postlarıma bak canım
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Bugün binin altına mi düşecekmiş canım . 
0 oy
(52,102 puan) tarafından
her doktor farkli konusuyor bu yasaklar kalktiktan sonra ikinci dalganin olmamasi imkansiz
0 oy
tarafından

Bunlarimi diyor sun

Ben virüsün sıcakta yok olacagina inanmıyorum abim mekkede benim babam da orda şirketin başındalar 40 dereceyi görüyorlar ama virüs devam ediyor

image

imagei

(1,357 puan) tarafından
Ama mutasyona uğrama sürecine gelmişiz o yüzden öyle diyorlar. Virüsünde yaşamak için belirli bi süresi varmış
(1,357 puan) tarafından
Şuan yavaş yavaş bitme dönemi sanırım
tarafından
Yok gülüm yok her söylenene inan ma 2021 e kadar aşı piyasaya sürülene kadar virüs bitmez
(1,357 puan) tarafından
Ee kan tedavisini niye hiçe sayıyorsunuz? İyileşen hastalar yoğun bakımdakilere umut olmuyor mu? Aşı kadar yararlı değilmi? Buda bir tedavi yöntemi çünkü
tarafından
Peki olenler niye oldu o kadar insani iyi ediyirlarya hani

Sunanemin ol kiminde pozitif olmasa bile pozitif cikabiliyor
0 oy
tarafından
kızlar sizce kafeler ne zaman açılır
(1,357 puan) tarafından
1 haziranda açılıyor
0 oy
(4,035 puan) tarafından
15 mayısta bitecek demiştin sen kısmi de olsa hiç bir şekilde rahatlama olmamalı. Dsö açıklama yaptı 5 yıla kadar kontrol altına alınamayacak diye. 
0 oy
tarafından

Keşke sevinebilsemya malesef çünkü bugün hastaneden gelirken gördüm genç çocukların hepsi maskesiz çıkmışlar küçük çocuklarda bile yok yani çöp toplayıcı kadının, elinde bi çocuk yanında da bi çocuk ikiside maskesiz üstelik çöplerle uğraşıyolar yani böyle devam ederse büyük bir patlama olacağı kaçınılmaz son haa, bu arada polisler de gördü yani kadını pess dedim 

0 oy
tarafından
Dün 1600 lerdeyken bi günde 1000lere düşeceğini zannetmiyorum inşallah düşer de yanılan ben olurum 
0 oy
tarafından
Kız sen bu adama taktın hee 15 Mayıs'a zaten çok çok taktın
0 oy
tarafından
Boşver bacım milletin içi kararmış ne anlıyorlar umutsuz olmakla bilmiyorum. Ben inanıyorum Rabbim ramazanın sonunda rahmetini indirecek. 
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Bi anda 1000 innaltona düşeceğini sanmıyorum ben dün 1600 lerdeydi
0 oy
tarafından
bende takip ediyorum cok iyi guzel anlatıyor 
0 oy
(135,940 puan) tarafından
Bende inst yok ozet gec bana ☺️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 286 göst.