0 oy
380 göst.
Aile kategorisinde (30 puan) tarafından
Kızlar  o kadar canm sıkkin ki   biraz  uzun olucak şimdiden kusra bakmayın   ben annemle hc anlasamiyrmm annem dominat bi karakter hep kendi dediği olsun ister benm üzerinde hep hakimiyet kurmayı istiyor   evlenmeden öncede böyleydi  evlendm  gene aynı   herşeyine karisiyr   (ornek) kendi evimin  düzenine  kadar  siz düşünün    ve bu şeyleri eşimin  yanindada yapiyr     anlatiyrmm  anne bak  eşimin yada ailesine yannda şunu  söyle yap bunu böyle  yap deme bana insanlar farklı düşünür  biz bizeyken  kendi aramızda tartışalım  diyorumm anlıyor  gibi  duruyor gene aynı bende eşimin yannda anneme tepki vermek zorunda kalıyorum  bu seferde eşim  annesinin dedgime göre yapiyr diye dusunck  diye    karışma  burası benm evim  diyrmm  bn ıstedgin gibi  yapcm  diyrmm ben senn daha iyi olsun evin diye söylüyorum diyr  senn düşüncenin hc br önemi  ıstedgin hc br önemi yok onun için   bn caliamiyrm  kızlar eşim çalışıyor sadece   dün   annem aradı oğlanı görüntülü  görmek istiyoruz diye  anne internetim yok dedim çok az vardı video  açsam bitck faturaya yansick bnde bunu istemiyrmm   durumumuz  belli dikkat etmem lazm ama düşündüm hadi 1 dkkaliga görsünler  bari dedim  aradım annem gayet normaldi  babam ordan kapat teli kapat ben glir görürüm  oğlanı dedi sert bi tavır  takındı  bana  sonra kapattık  bu ufacık  şeyi o kadar dev mesele haline  getirdiler  ki beni konusturtmuyrlar bile istiyrlarki   bn haksızım siz haklisiniz sizin dediğiniz doğru hep benm alttan almamı bekliyorlar ama bende insanım   herşeylerine tamm  demek zorunda değilim  bn kapattım insan gibi aradım sonra  babam desen bizim kıymetimizi bilene kadar böyle  diyr   bu kadar küçük  meseleyi büyümeleri doğru mu    kızlar  o kadar canm sıkkın ki   uzun oldu  baya kusra  bakmayıñ  

4 Cevaplar

0 oy
(28,783 puan) tarafından

Pireyi deve yapıyorlar Allah akıl fikir versin 

(30 puan) tarafından
Evet görceksiniz    konuşmalarını bn onların kıymetini bilmiyormuşum    ağladım canm o kadar sıkıldı ki bana duygu sömürüsü yapma  bile dedi bana     ben calismutrmm diye bk gene sağolsun  diyrmm hcbrsyimi eksik etmiyorlar   bn istemiyorum almayın diyrmm  gerek yok diyrmm illa alıyorlar   aldıkları içinmi herşeyi  bana karışma yada böyle  tavır  takıma hakkı görüyor lar kendilerinde
(28,783 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun zor is
(30 puan) tarafından
Sağolun aile olunca atılmıyor işte başkası olsa çoktan kapıyı kapatırdım
(28,783 puan) tarafından
Oyle haklısın
(30 puan) tarafından
Allah bilsin ne diyimki
-Reklam-
0 oy
(50,782 puan) tarafından
bide kelimeleri tam yazsaniz daha iyi anlicaz harfleri eksik yazinca okucam diye canim çıktı. arama sende tavir koy bende istemem annemler karışsın evime herkesin duzeni farkli 
(30 puan) tarafından
Kusura bakmayın  ben sinirlendimde  bakmadım yazılara bi dhaa hzli hızlı  yazdım  aramiyrmm şuan annem msjda beni tahrik ediyor  siz düşünün  yazıklar olsunda  fln gibisinden
(50,782 puan) tarafından
agirligini koy canim çocuk degilsin. evlenmişsin sende yuva kurmussun. esin sana kizsa tepki gosterse hakli ikinizin evi orasi kimse karisamaZ.
(30 puan) tarafından
Işte tepki veriyrmm  canm eşimin  yanndada veriyrmm çünkü  artık beni deli ediyor    susayım diyrmm söylemiyim diyrmm ama olmuyr  sonrada bana diyorki sen beni köpek gibi azarliyrsjn eşinin yannda diyr ama bu sefer tepki vermesem eşimde ha bu annesinin dediğine göre yapiyr herşeyi diye dusunck diye tepki veriyrmm o kadar cikmazdayimki  bazen ne yapacagimi ne diyeceğimi  sasiriyrmm
0 oy
(422 puan) tarafından
Ayni bnm kaynana kiz herseye karisir sonrada bn senin iylin icin diom der 

Deme istemiom yasayarak orencem bn 

Bnce sesiz kal cnm bikac gun sonra ara bise olmamis gbi bakalm n olur
(30 puan) tarafından
Canm sessiz kalayım  diyrmmm  aramıyorum biraz sogusun  diyrmm   annem msjda beni tahrik ediyor yazıklar olsunda  fln gibi  yazilar    atılmıyor aile diyede  ama tepki vermedikçe hep benm uzerimde  annem hakimiyet kurmk  istyr  çok takıntılı  yaşadığımı bi ben biliyrmm
(422 puan) tarafından
Anen cnm bnm n kadr kotu soz soylesede arkadasin gibi tartisamazsin birak atsin msjlari okuma tut kendini
Evet kendine karismasina bncede izin verme ama konusuyomussun yine ayni cekcen yni mecbur napcan
(30 puan) tarafından
Evet mecburum ailem çünkü  keşke böyle olmasını istemezdim hep kendi düşünceme saygı duyan kızım bn böyle düşündüm  ama sn nasıl  istyrsun demesini bekledm yıllarca çünkü  evlenmeden  öncede böyleydi  o yüzden yıllarca diyrmm  yok hc br zaman demedi  hep tehditle beni bi yerlere gtrmeye  çalıştı  dediğini yapmasaydım  bu sefer ailemi atmak zorunda kalicktim  mecburduk yapmaya  başka kardeşimde yok tek kızım  o yüzden
(422 puan) tarafından
Tek cocuk oldun icin belkide bole cnm yasin kac n bilim kucuksen belkide sni hala kucuk goruo oyuzdn karisio
(30 puan) tarafından
Yaşım 27 kcuk değilim cnm
0 oy
(759 puan) tarafından
Nedense ben hep annemden alırım örnekleri hatta alış verişe gittiğimde de annem yanımda olursa çok rahat olurum hersei ona sorurum

Aranızda ki bağ iyi olmalı 
(30 puan) tarafından
Ben annemle zevklerim uyuşmuyor  o yüzden  canm  ama annem bunu anlamıyor onun dediğimi alayım edeyim ister hep

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 401 göst.
0 oy
9 cevap 195 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nehirrr (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 122 göst.
31 Ekim 2024 Aile kategorisinde Gamzeli_1 (438 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 361 göst.
17 Eylül 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu