Kızlar o kadar canm sıkkin ki biraz uzun olucak şimdiden kusra bakmayın ben annemle hc anlasamiyrmm annem dominat bi karakter hep kendi dediği olsun ister benm üzerinde hep hakimiyet kurmayı istiyor evlenmeden öncede böyleydi evlendm gene aynı herşeyine karisiyr (ornek) kendi evimin düzenine kadar siz düşünün ve bu şeyleri eşimin yanindada yapiyr anlatiyrmm anne bak eşimin yada ailesine yannda şunu söyle yap bunu böyle yap deme bana insanlar farklı düşünür biz bizeyken kendi aramızda tartışalım diyorumm anlıyor gibi duruyor gene aynı bende eşimin yannda anneme tepki vermek zorunda kalıyorum bu seferde eşim annesinin dedgime göre yapiyr diye dusunck diye karışma burası benm evim diyrmm bn ıstedgin gibi yapcm diyrmm ben senn daha iyi olsun evin diye söylüyorum diyr senn düşüncenin hc br önemi ıstedgin hc br önemi yok onun için bn caliamiyrm kızlar eşim çalışıyor sadece dün annem aradı oğlanı görüntülü görmek istiyoruz diye anne internetim yok dedim çok az vardı video açsam bitck faturaya yansick bnde bunu istemiyrmm durumumuz belli dikkat etmem lazm ama düşündüm hadi 1 dkkaliga görsünler bari dedim aradım annem gayet normaldi babam ordan kapat teli kapat ben glir görürüm oğlanı dedi sert bi tavır takındı bana sonra kapattık bu ufacık şeyi o kadar dev mesele haline getirdiler ki beni konusturtmuyrlar bile istiyrlarki bn haksızım siz haklisiniz sizin dediğiniz doğru hep benm alttan almamı bekliyorlar ama bende insanım herşeylerine tamm demek zorunda değilim bn kapattım insan gibi aradım sonra babam desen bizim kıymetimizi bilene kadar böyle diyr bu kadar küçük meseleyi büyümeleri doğru mu kızlar o kadar canm sıkkın ki uzun oldu baya kusra bakmayıñ