0 oy
451 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,251 puan) tarafından

image

Bu arkadaştan kullanan var mı aranızda? Kızımı sallıyorum o yüzden netten bakıp ss aldım attım direk yemek yapicam da kullanmaktan tırsıyorum fobim var buna benzer tenceresi olanlar nasıl kullanıldığını anlatabilir mi please :/

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimki de patladı korkuyor m eve almiyom
(1,251 puan) tarafından
Işte bundan dolayı hiç bisey pişirmek istemiyorum ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gayet güzel ve kullanışlı korkmayın korkacak bişey yok ben eski modelden kullaniyorum onda bile sorun olmuyor sadece acacaginda önce havasını alacaksın o kadar 
(1,251 puan) tarafından
Ya ayarını bilemiyorum canım yani bunda nasıl pişirebileceğini hiç bilmiyorum
0 oy
(44,928 puan) tarafından

Ben 40 tl ye almistim 5 yil once ateş gibi cikti:Dcok guzel pisiriyo herseyi

(44,928 puan) tarafından
Benimki ayarli degil canim sesi cikmaya baslayin pilastik bi sapka gibi bisey var onu indiriyorum hemen  saate veriyorum miss gibi pisiriyo
tarafından
Ahahahh kiz en güzeli onlar valla ne varsa eskide var shshsh
(44,928 puan) tarafından
Demi valla yaa :Dbunu kaynanam vermisti benimki ayarli var hic kullanmadim bu hosuma gidiyodu bunu kullandigimdan beri kendiminkini hic cikartmadim:D
tarafından
He kiz daha iyi köy pişir o siyah olan yeri kaldır bitti en rahatı diğerlerinden var bende ayarlı insan korkuyor
(44,928 puan) tarafından
Olee tehlikesi hepsinde var ama malesef ama duduklu de pratik oluyo bazilari onsuz pismiyor
0 oy
(847 puan) tarafından
Ben hisar markasını kullanıyorum. Kullanma kılavuzu var. Ona gore yapıyorum.en fazla 10 dakika pişme süresi var yemeklerin. Öyle yazıyor.
(1,251 puan) tarafından
Canım ayarını hiç bilmiyorum bunun halamın düdüklüsü patladı fayanslara kadar kırıldı fobi oldu resmen bende
(847 puan) tarafından
Ya valla düdüklü çok ama çok dikkatli kullanılması lazım. Çok fazla ateşte olmaz kısık ateşte yavaş tmyavas pişicek
0 oy
(12,523 puan) tarafından

Ben düdüklü kullanmaktan hep korkuyordum eşim yapıyordu düdüklü yemeklerini:D sonra o da bozuldu esim fissler patlamayan düdüklü aldı onu aldığından beri yapıyorum kendim 

(1,251 puan) tarafından
Aynen işte bende çok korkuyorum buda yeni model aslında ama cesaret edemiyorum yinede benim düdüklü yemeklerini de annem yapıyordu ben kaçıyorum mutfaktan :Dd
(12,523 puan) tarafından
İmkanın var ise fissler al canım patlamayan düdüklü garantili
0 oy
tarafından

image

ben bundan kullanıyorum 3 yıldır. Ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum  :D düdükten ses gelince altını kısıyorum o kadar 
(1,251 puan) tarafından
Ahahahaha ben ses çıkarmaya başlayınca elim ayağıma dolanıyor:D
0 oy
(554 puan) tarafından
Acele etme soğuyunca aç yada soğuk suya tut ben öyle açıyorum şeytan kulağına kurşun bişi olmadı
0 oy
(2,479 puan) tarafından
Canım benimki bundan nedense kilitlenmiyor yani düdüklü görevini görmüyor normal tencere gibi pişiriyor 
0 oy
(3,036 puan) tarafından

imagebende bu var sadece eşim evdeyken yemek yapıyorum bunla o biliyor tıslamaya başlayınca kaçıyorum dk si bitince gidip kapatıyorum bomba imha edercesine :D

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 171 göst.
4 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Minikkus0 (718 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 85 göst.
24 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Canveannesi (1,461 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 113 göst.
28 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Ruya123 (478 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 87 göst.
27 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,806 soru

12,161,604 cevap

36,606 kullanıcı

...