Kızlar işe başladım pazartesi günü 10 buçuk aylık oğlum var malum virüsten dolayı kaynanamda kalıyoruz çocuğu iki arada gezdirmemek için çocuğa bı aralar 7 24 yoğurtlu ekmek veriyordu şimdi de yoğurttan tiksindi çocuk ağzına sürmüyor şimdi ise sütten başka bişey vermiyor çocuğa ya aglicam sinirden diyorum yaptığın yemeklerden ver çorba ver herşeyin tadını alsın kahvaltı da yumurta peynir ev reçeli ne varsa ver diyorum onlar neye yarıyor ki sütten faydalı bişey mi var diyor bide cildi kıpkırmızı kabardı poposu mama veriyordum geceleri onu bile verdirmiyo mama verilir miymiş süt veriyor. Niye benim dediklerimi umursamıyo ya çocuk hiç biseyden tat alamiyo çok üzülüyorum geçen akşam yeşil mercimek verdim eltim yapmış oraya çıkardım orda kendim yedirdim indim aşağıya süt ısıtmş dedim çorba icirdim karnı tok nerde tok çorba ne doyurcak sütü içsin dedi dedim yok fazla gelir midesine ne kadr midesi var bı tas çorba içti dedim kalktı yine verdi sütü deli oldum ya napicam bilmiyorum psikolojim bozuldu artık çocuğa üzülüyorum bu kadr süt içmesi iyi mi ya her öğün her seferinde süt başka bişey yok :(