Sadece sana cevap vermek için üye oldum şuan.. yapacağın son ama son şey anneni eve almak olsun. Benim annem de senin gibi, üstüne bir de yatalak. İnsanları sonuna kadar maddi manevi psikolojik her açıdan sömürür, dayak yiyene kadar konusur konuşur konuşur, konuşur yiyince de tüm akrabaları tek tek arar kocam beni dövdü der.
Asla ve asla başkasını düşünmez tek kızıyım benle bile anlaşamaz, sürekli dirdir sürekli bişey beğenmeme durumu.. asla memnun olmaz asla sukretmez, insanlarn ozurleriyle dalga geçer, çocuğumu 34.haftada kaybettim o konuda bile benm hakkmda ileri geri konuşur, tüm hastalığı boyunca yanında oldum aslaaaa teşekkür etmez, herkese nasip baktığımi değil nasıl bakamadgmi anlatır, kısacası pislik bir insan pislik.. böyleleri anne değiller. Anne demeye layık değiller ama gel gör ki vicdanımız var lanet olsun ki içimiz acıyor, hele ki arayıp mağdur mağdur ağlak şeklde acindirdiklarinda.. ama ben doğru olanı yapcam. Asla ama asla evime almicam, bu duygusallıgimizi haketmiyorlar,ne çocukluk ne gençlik yaşattılar bize ve smdi de evliligimizi mutluluğumuzu baltalamak için kolları siviyorlar. Herkes hakettigini yaşar, onlar da yasicak, bu sebepten asla eşimle aramı bozamam, çocuğumu böyle bir insanla aynı evde barınmak zorunda bırakmam, bana yaptığını ona da yapmasına izin vermem. Vicdan çok zorda birakiyor insanı ama mantikli olmak lazım. Birisiyle evlensin gitsin başkasının başına bela olsun en iyisi. Lütfen lütfen lütfen bu mağdur edebiyatına izin verme. Telefon ekranıma bile "doğru olanı yap" yazdım. Duygularıma göre değil olması gerekene göre yaşıyorum. Annem babam abim farketmez bana hakettigim çocukluğu vermedi o da hakettigi huzurlu yasliligi yasayamicak.. zaten başlı başına kendisi sorun..