Kayınvalidem çok modern son derece ileri görüşlü bir kadındır kapalı değil kendisi ama namazını orucunu elinden geldiğince bırakmaz ben üzen şuki bana geldiğinde namaz kılması gerekir feracesi bende yatak odamdaki dolabıma asılı namaz vakti gelir ben namaz kılayım kızım bi eşarp bide üzerime beni kapatacak bişey verirmisin der ben derim anne git dolaptan al yerini biliyorsun hiç girmedi yatak odama hep ben veriyorum birde geldiği zaman koltuğun hep ucunda oturur mahçup bi şekilde aslında kızından çok bende rahat ettiğini söyler ama öyle yapar daha buzdolabımın kapağını açmış insan değil önüne koysan zor yedirirsin hiç ama hiç acıktım ben dediğini duymadım 58 yaşında sürekli temizlik yapar ben onun evini temizlemek isterim o istemez hatta bana yardım etmeye gelmek istiyor çok özledim ben onu ya
Ahh ahh bi benim kaynanaya bak önüne bir kase çekirdek koymadım diye tripler girer
Masal mı cidden gerçek mi benim böyle olsaydı şimdi oğluşundan ayrı olmayacaktı. Bana içli köfte yap, sarma yap bayramda getir, gel bayram öncesi temizlik yap vs vs dedikodular hiç bitmezdi. En son hamile halimlede yaptı yaptı en son ben bir patladım, kaynana nakalt. Dünya kadar paranız var hep biz biz derse insanlar gün gelir yapayalnız kalıverir. Yinede anneyim eşime konuş desemde ailesini elinin tersiyle attı benim ailem yok dedi. Anne var anne var benim annemse hep bizler için yaşadı neyi varsa paylaştı. Para değil önemli olan düşünmek. O kaynanaya anneciğim der insan. Allah dahada iyi etsin sizleri. Bizlerede uzak eylesin zararlı bizimkiler şizofren normali bulmuyor bizleri
1,492,584 soru
24,388,417 cevap
349,128 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın