0 oy
408 göst.
Aile kategorisinde tarafından
ayy demin bi anda uyandım bebeğim sese uyandı gecenin bu vaktinde yan mutfaktansesli sesli sahur yspıyolar eşim ve ailesi eşim bağırarak pubg oynuyor digerleride sesli bi şekilde video kapıyı carptim söylendim iyi yapmışmıyım

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sahurlari eglenceli geciyo masallah ama biraz dusunmeleri lazimmis ya 
-Reklam-
0 oy
(1,071 puan) tarafından
Düşüncesiz davranmislar. Bebeğin varlığına göre hareket etmeleri gerekiyor. Sonuçta o yavrucak kimseye ayak uydurmaz. 
0 oy
(1,909 puan) tarafından
bence getr çocuğu uyandıran uyutsn hadii bakiyim de 
0 oy
tarafından
Malesef düşüncesiz insan çok bende gündüz kızımı  uyutup yemeğimi işimi yapayım diyorum tam uyuyor  yukardan sürekli güm  güm  diye ses geliyor  sınır oluyorum 
0 oy
(3,618 puan) tarafından
Biz uyuyana kadar maf olak herkes kendi aleminde
0 oy
(627 puan) tarafından

Yazık ama bebeğe uykusuz gelişimi için çok zararlı. Ev halkı düşünmeli önce sonra komşular. Bizde komşular kapılar küt çat, kavga gürültü eksik olmuyor. Bir ev bulursak ilk işim gitmeden kavga esnasında polise şikayet etmek bu nedir ya. Kızım sıçrayarak uyanıp bağırıyor korkudan zor sakinleştiriyorum. Sonrasında bizde uyku haram oluyor

0 oy
(12,521 puan) tarafından

Ayy en sevmediğim şey :ermm:

0 oy
(51,268 puan) tarafından
kayinpederinde duserse.diye trhdit ediyo ama.kendisi dikkat etmiyo 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 160 göst.
20 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Tombul kel bebek (450 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 70 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Anonim1234 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 355 göst.
17 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aleynaalis.com (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 802 göst.

407,987 soru

12,250,464 cevap

37,131 kullanıcı

...