0 oy
349 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (226 puan) tarafından

Arkadaşlar tırnak batması yaşayan bu derdine çare bulan varmı çok sikintadayim

image

10 Cevaplar

0 oy
(9,675 puan) tarafından
Canım oraya kucuk bır pamuk koymaya calıs sıkıstır uzerınden uzar gider keserken duzgun kes
(226 puan) tarafından
Dediğinizi denicem çocukları uyutunca acisada :/ inşallah iyileşir bı haftadır batikon sürüyorum tık yok
(226 puan) tarafından
Dediğinizi yaptım ama inşallah olur tam yapiyimmi yapabildimmi bilemiyorum
(9,675 puan) tarafından
Canım dogumdan sonra ödem gidince benim bi kac tırnagım bırden batmaya basladı o batan yeri cıkarmaya calıs cıkardıktan sonra kesebılıyosan kes kesemıyosan koyabıldıgın ölcüde pamuk koy ben oyle kurtulmustum bı daha da olmadı
(9,675 puan) tarafından
Cıktıgında kanama olabılır bıraz canın acıması iyidir doktora gidersenız cekebılırler tırnagı kı su durumda gitmemek en iyisi
(226 puan) tarafından
Evet kanadı inşallah geçer iltihap gitse gecicek iltihap gitmiyor ilaçlar var sürdüm tık yok
-Reklam-
0 oy
(7,707 puan) tarafından
Ayy çok kötü olmuş geçmiş olsun ben bilmiyorum
(226 puan) tarafından
Sağolun umarım geçer ya iki çocukla çok zorlanıyorum oturamiyorum hiç zaten
0 oy
(2,070 puan) tarafından
Aynısını sürekli yaşıyorum ordan çıkarıp kesiyorum ama uzayınca tırnak tekrar batıyor pamuk koyma işini ben beceremedim tek çaresi yaktirmak 
(226 puan) tarafından
Yaktirmak acı verirmi peki arastirdinizmi
(226 puan) tarafından
Çünkü çok acıyor pamuk koymak o yüzden zor :(
(2,070 puan) tarafından
Uyuşturuyorlar diye biliyorum küçük bi operasyon ben hep ihmal ettim doğumdan sonra vakit bulursam ben yaktircam
(226 puan) tarafından
Ben dede doğum öncesinde oluştu bı ara geçti Gine oldu doğum sonrasinda
0 oy
tarafından
Bende ayni durumdayim gunde 2 3 defa sicak su doldurup bir kovaya icine sirke dök biraz 15 20 dk ayaklarini icinde beklet kuzum cok iyi geliyo
0 oy
(554 puan) tarafından
Once soğanı közle bir yaprağını ayağına sar bir iki gece yap oradaki iltihabı bi kurusun sonra alta pamuk sıkıştır etten kurtulsun ve tirnagini yuvarlak ve derin kesme dar ayakkabi giyme ama iyilesmezse ortalık düzelince bir doktora git ben ameliyat oldumda kurtuldum bebeğimde oldu onada antibiyotik kullanmamak için soğanla toparladim şimdilik iyi gibi geçmiş olsun
(226 puan) tarafından
Teşekkürler deneyeceğim onuda
0 oy
(1,499 puan) tarafından
Benim ki bundan da kötüydü ortaokula giderken ameliyat oldum bi dahada olmadı çok zor ya bi dr git istersen 
0 oy
tarafından

Ben her sene tırnagımı çektiriyor dum 

Simdi az uzadimi acısına dayanarak makasla orayı deşerek cikartip cekip çıkartıyorum

0 oy
tarafından
valla ben ayak tirnagimi duz kesmiyorum duz kesince kenarlar sivri oluyor batma yapiyor hep yuvarlak kesmisimdir o yuzden hic oyle skintim yok esimin ayagi da seninki gibiydi tirnak makasini aldim.elime iki defa benimkiler gibi kestim azaldi diyor sende bi degistir bakim 
0 oy
(2,446 puan) tarafından
Mengene gibi bi alet varmış küçük iki taraftan kaldırıyormus batigi ona bak istersen canım. Banyodan sonra ya da sıcak suda beklettikten sonra tırnak markasıyla kaldırabilirsin ucunu deri yumusamisken pamuk koy sonra 
(226 puan) tarafından
Aynen yumuşak ken yaptim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 82 göst.
30 Mayıs 2024 Aile kategorisinde mizgina rengin (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 185 göst.
0 oy
3 cevap 150 göst.
28 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (554 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 65 göst.
16 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Glcnm (247 puan) tarafından soruldu

408,148 soru

12,258,696 cevap

37,310 kullanıcı

Kategoriler

...