0 oy
593 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

https://www.instagram.com/p/Bv0s4CGlIJo/?utm_source=ig_web_copy_link

Su videoyu izleyin yaaa yenidogan bebeklerin ayagina dokununca refleks olarak parmaklarini kapatiyorlar:D:D komsumun 6 aylik ogluna denedik o da yapti tum bebekler yapiyor. O kadar minnoş ki❤❤❤❤❤❤❤❤

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evt cnm bnm kizım 2 aylik oda kapatiyor hic izin vermiyor :))
tarafından
Hahaha cok tatli ya insallah oglum dogunca ben de yaparim
-Reklam-
0 oy
(454 puan) tarafından
Benim bebegim dogdugu gunden oyle yapiyor hem parmaklarini kapatiyor hemde ayagini hizlica geri cekiyor 

yanimda doktor yapti reflexi iyi dedi .. benimde hosuma gitdi her altini degistirdigimde yapiyorum:)
tarafından
Evet emmek, parmakla tutmak gibi o da bir refleks masallah bebegin saglikliymis. Ben de buyuk ihtimal corabini cikarir cikarir yaparim dogunca :D
(454 puan) tarafından
MasAllah gunun olsun :) aynen yap ben az once yine yapiyodum :) zaten tek eglencem o baska birsey bilmiyor .. cok kucuk daha ..gulecegi gunleri iple cekiyorum
0 oy
(13,617 puan) tarafından
Yaaa bende yapıcam oğluma :) çok tatlı ya nasıl kapatıyor :)
tarafından
Degil mi yaaa yapardan fotoğrafını cekip atar misin kiz biraz minnoş ayagi gorelim :))❤
(13,617 puan) tarafından
Yaptım videoya çektim tekrar yapıp çekerim fotoğrafını kuzum ama çok tatlı kapatıyor yaa :D
0 oy
tarafından
evet benim kizimda yapiyor hatta bas parmagi ayri diger doet parmsgini ayri tutuyor coraplarini ciksrinca nasil yapıyor bilmiyorum 
tarafından
Hahah cok tatli masallah ya zaten bebek ayagi dunyadaki en tatli seylerden birisi❤
tarafından
aynen canim deniyorum ben yapamiyorum
0 oy
(417 puan) tarafından

image

image

ffindigimin ayağı ❤
tarafından
Ya bu ayaklar nasil bu kadar tatli yaaa❤❤❤❤
(417 puan) tarafından
Bizimkiler yapışık birde farkettim mi :) doğursa her gün ayaklarına bak sende canım inşallah:)
0 oy
(34 puan) tarafından
Sabah üzerini degistirirken bende merak ettim yaptım bizimkide yapıyor ama çok hoşuma gitti coook tatlı ya ben böyle birşeyi bilmiyordum ilk defa görünce denemek istedim 
tarafından
Cok tatli degil mi ☺☺☺☺

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 99 göst.
9 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Melisakay67474 (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.
10 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 141 göst.
10 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Hudam (662 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 168 göst.
6 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,962 soru

12,402,057 cevap

44,463 kullanıcı