0 oy
461 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
İlk bebeğimin kalbi durdu ikinci bebeğim gelişmedi. Ankara ya tüp bebek merkezine gidince hamile olduğumu öğrendim. Kontrollere yine olmıcak havaya gidiyoruz diye gittim 22.haftaya kadar sorunsuz geldim derken bebeğim de tümör olduğunu öğrendim. Aldır sakat olur engelli vs aldırmadan devam ettim bebeğim erken doğma ihtimali vardı ki erken doğdu ameliyat oldu iki tanecik  bir ay benden ayrı kaldı kavuştuk. Kavuşalı 6 ay oldu. İsteyen herkese nasip et Allahım :) 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aahh kuzum hikayenin sonu cok guzel bitmis Allahim bidaha ayirmasin insalla❤
tarafından
Amin canım sağol :)
-Reklam-
0 oy
(5,439 puan) tarafından

Sonu mutlu sonla bitmiş <3

Rabbim evladını bağışlasın 

tarafından
Amin canım çok sağol :)
0 oy
tarafından
Simdi ıymi canım bebeğin 
tarafından
Bi problem i yok çok şükür
0 oy
tarafından

Amin canım benim ilk gebelik kalbi durmuş 18 haftalık falandı aldırdım ikinci gebelik sorunsuzdu ama çok aşırı zorlandım bacaklarımdan yürüyemedim magnezyum eksikliği falan vardı işde 5 yaşında olacak 2 inci oğluşum 8 aylık olcak az kaldı ablası oda prematüre bebek erken doğdu 35 haftasında 12 gün yoğun bakımda kaldı gel görki istemsiz olsada 3 üncü bebişe hamileyim mide bulantısı kusma bir kez olsun yaşamadım normal hamile değilmişim gibi geçiyo 15+3işde öyle canısı

tarafından
Sende çok şey yaşamışsın Allah sana bağışlasın evlatlarını :)
tarafından
Kız napim 3 tane bebe olunca
tarafından
Kiz sen bidahami hamilesinnn ben sokkkk
tarafından
Aynen valla bidaha
tarafından
Hayirli olsun ugurlu olsun :)
0 oy
(1,235 puan) tarafından
Neller neller rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin çok zor bi süreç bnm hiç normal yoldan olmadı 6 yil boyunca hep tedavi oldum şimdi bir kızım var 5 aylık allahim nasip etti
tarafından
Çok şükür Rabbim bağışlasın
0 oy
(8,064 puan) tarafından
2bucuk yıl çocuk sahibi olmayı bekledik. Hadi artık olmuyo mu  sorun mu var niye olmuyo gibi bakan gözler altında... rabbim nasip etti 2 buçuk yıl sonra oldu malasef 8 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum. Şimdi hikayemizin devamı için mücadele veriyoruz bekliyoruz şükrediyoruz bakalım benim meleğim beni nezaman bulucak...
tarafından
Canım hiçbir zaman sitem etme. Sadece Allaha güven. En beklenmedik zamanda güldürecektir yüzünü
0 oy
(90 puan) tarafından
Allahım  Nasıl  sevindim yazdıklarını  okurken   içim bi kötü  oldu sonu güzel  maşallah  
tarafından
Çok şükür Rabbim e :)
(90 puan) tarafından
Şuan  nasıl  bebeğin  peki
tarafından
Boncuk gibi maşallah sıkıntısı yok :)
0 oy
tarafından

Neler olmadıkı 

Beyin doktorum hamile kalmama yasak koydu

Kadin dogumcu senin cocuğun olmaz dedi 

Ozele gittim olur ama cok cok imkansiz dedi 

Tekrar beyin icin emar cekildim tomografi cekildim 

Tekrar Ameliyat icin hazirlik yapiyordum hamile olduğumu öğrendim

Kadin dogum umutlanma yaşamaz dedi 

Yaşasa da engelli olma ihtimali var dedi

Biyin doktorum aldirmak zorundasın beynini ameliyatı  tetikler  beyin kanaması gerir ölür veya felç gecirirsin dedi 

Her kontrolleri me korkarak gittim 

Doğum dan 6 ay sonra ameliyat gunu heseplayip verdiler 

SONUC HER ŞEYE RAĞMEN 14 HAFTA KALDİ PRENSESİMİN DOGMASİNA 

DURUMUMUZDA İYİ ŞUAN 

tarafından
Okurken çok etkilendim. Rabbim sana da bebeğine de güç versin. Sağ salim gelsin bebiş inşallah
tarafından
Amin canım inşallah ❤️ rabbim razı olsun inşallah ❤️

Rabbim kimseye evlat acisi vermesin

Rabbim herkezin evine huzur bereket sağlık versin inşallah ❤️

Tum evlatlara. Sağlık sıhhat versin inşallah ❤️
0 oy
tarafından

Aksam annemle konustum annemlere gidecektim anne hastaneye gidelim bakalim soeun var mi neden olmuyor dedim uc aylikken dusuk yaptim kalamadim doktorlar bi sorun yok dedi ama yine gidelim dedim ertesi gunu adetim gecikti bi test yapayim dedim bide ne gorum ikinci cizgi havalara uctum annemi aradim anne hastaneye gitmemize gerek kalmadi hamileyim dedim simdi cok sukur prensesim yanimda:D

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 373 göst.
16 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 437 göst.
18 Ocak 2025 Diğer kategorisinde mcecence (42 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 445 göst.
11 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,268 soru