0 oy
720 göst.
Diğer kategorisinde (11,231 puan) tarafından

Kızlar normalde yazmazdım.ama içimi dökmek istiyorum 

Geçen sene kurban bayramından beri köyüme gitmedim bu sene de gidemeyecem yani 2 sene olacak bayramda 8 buçuk aylık hamile olacağım çünkü 

Kızlar annemi kardeşimi babamı çok özledim 

Evet görüntülü konuşabiliyorum ama sarılıp öpemiyorum gerçekten çok aşırı mutsuzum 

Bi kere gidip.gorsem Ve virüs cıktı sürekli.aklimda ya bi.daha göremezsem annem doğumuma gelemez eşimle aralari hiç iyi değil hele kardeşim çok ozledim sadece bayramlarda gidebiliyordum başka zaman gidemem uzak çünkü 

Ay kızlar uzun oldu hakkınızı.helal edin :'(ÇOOOKKK ÖZLEDİMMMM:'(

7 Cevaplar

0 oy
(8,061 puan) tarafından
Eşinizle annenizin arasının ıyi olmaması yanınızda olamaması anlamına gelmez. Bir annenin yavrusuna yavrusunun da anneye ihtiyacı var bence her zaman. Ki doğum gibi zorlu bir süreçte. annemi kesinlike yanım da isterim eşimle arası ne kadar kötü olursa olsun ihtiyaç duyarım anneme umarım kavuşursunuz bir an önce 
(11,231 puan) tarafından
Kuzum istemez miyim olsun ama annem çok inat.etti asla gelmez :((( ama ben gerçekten çok bunaldımmm
(8,061 puan) tarafından
Imkaniniz varsa doğumu ailenizin yanında yapın hem birlikte vakit geçirmiş olursunuz yasaklar kalkar inşllah o zamana kadar
(11,231 puan) tarafından
Yok kuzum ailem köyde ve hastane yok yapamam ne yazikki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oyy kuzu kıyamam sana. Üzülme hamileyin tadını cıkar İnşallah her şey gonlunce olur
(11,231 puan) tarafından
Kuzum hamileliğin tadı çıkmıyor herkesi geçtim kardeşimi çok özledim
Ve 2 sene kos koca iki sene görememek çok acıtıyor canımı
tarafından
İnşallah yasaklar kalksın görursun kuzu azck sabr
(11,231 puan) tarafından
Kuzum yasak kalksa da gidemeyecem
0 oy
tarafından

Keşke ışınlanma olsaydıda sevdiklerimizi sürekli görürdük :( ben 2 yıl değilde 5 aydır annemlere gitmemişim normalde 2 buçuk ayda bir giderdim ama virüs olduğu için araya zaman koydum ama çok ağır geliyor ya çok zor anne baba kardeş özlemi çok zor Rabbim uzun ömürler versin inşallah. Bende şimdi 8 aylığım 3 gün sonra annemlere gidecem heyecandan zaman geçmiyor ya seni çok iyi anlıyorum hatta sevinmekten çok içim buruk çünkü annemlere gidecem 2 hafta kalıp yine dönecem o aklıma geldikçe içim acıyor. Eşimle evim tek olsaydı o kadar üzülmezdim ama anneden ayrılıp gıcık kaynanaya dönmek çok üzücü :(

(11,231 puan) tarafından
Kuzum 2 sene dile kolay da hiç geçmiyor inan en çok kardeşim varya görememek mahvediyor beni
Hamileyim 10 saatlik yok doktorum izin vermiyor ne yazıkki
tarafından
Ayy canım kıyamam ya senin yol uzunmuş bazen o kadar üzülüyorumki diyorum keşke uzaktan biriyle evlenmeseydik ama bunu derken eşime sanki ihanet etmiş gibi oluyorum ama  aile hasreti çok zor ister istemez içimden geçiyor bu sözler benimde arada 1 buçuk saat var keşke seninki böyle olsaydı :(
(11,231 puan) tarafından
Ah ah keşke az olsaydı ama çok fazla maalesef
0 oy
tarafından

İki senede nasıl gidemezsin ya. Sadece bayran değil normal zamanda da gidebilmelisin. Sen nerdesin ailen nerde. İki sene çok uzun :(

(11,231 puan) tarafından
Kuzum gidemiyorum iste
10 saat var arada mesafe ve hamileyim doktorum izin vermiyor maalesef
tarafından
İnanki benim ki daha uzaK ama ben gidiyorum yılda iki kez . Ailene de yazık yani eşin bir yolunu bulup götürmesi lazim
(11,231 puan) tarafından
Yok kuzum gidemem hamileyim normalde bayramlarda giderdim
0 oy
tarafından
Cok uzuldum canim yaa gidis donus mu sorun oluyo gitsen gelsen
(11,231 puan) tarafından
Kuzum hamile olduğum için araba ile gitmem lazım aralarda durmam lazım ve eşim.gidemiyor bide şimdi bayramda yasak olursa kurban da da doğuma az kalacağı için zor olur
0 oy
(5,439 puan) tarafından
Benimki yakında noldu cnm virüsten gidemiyoruz ki inşallah virüs hemen biterde herkes ailesine sevdiklerine kavuşur. 

Bak benimde eşimle annem konuşmuyor suç annemde 2 ay önce doğum yaptım annem hastaneye geldi gitti eşim allah razı olsun birşey demedi bikac kerede evine götürdü kapıya bıraktı kapıdan aldı 
(11,231 puan) tarafından
Zor kuzum ya bide virüs var ve olduğum yerde çok fazla onun sıkıntısı bide
0 oy
(476 puan) tarafından
Sen gidemiyorsan esin gidip alsin be kuzum.2 sene cok uzun bir zaman virus zaten yakinda bitmiycek ..  gorusun hadi sen gidemiyorsun yukunden dolayi onlar neden gitmiyor seni gormeyi cok uzuldum :((
(11,231 puan) tarafından
Gelmezler cnm
Eşimle konuşmuyorlar
Inat ediyorlar
(476 puan) tarafından
He anladim canim .. yinede uzulme ozaman

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 314 göst.
5 Mart 2023 Diğer kategorisinde Elif aydmeir (682 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 861 göst.
19 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tugba1234567 (1,254 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 351 göst.
27 Nisan 2021 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (954 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,161 göst.
1 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde The New ♚ ツ (2,103 puan) tarafından soruldu

413,479 soru

12,448,031 cevap

46,213 kullanıcı

Kategoriler

...