+1 oy
525 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bebeklerin  40dan sonra 41 .42 haftalara kadad bekletilmesi konusunda ne diyorsunuz kizlar genelde devlet hastanesinde bekletiyolar sanirim oylemi sizce bekletilmelimi o haftaya kadar mesela  

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
40+4 de alalım artık sıkıntıya sokmayalım dedi doktor bana ama yanındaki kadın 42 hastalıktı yine eve yollamışlar onu 
tarafından
Ama 42 cok fazla degilmi sizceya
tarafından
Fazla ama bi sorun görülmedi demekki beni yatırdı seni sıkıntıya sokar diyip
-Reklam-
0 oy
(28,783 puan) tarafından

Eger bebekte sıkıntı yok ise

Duzenli kontrol olunuyor ise bence bekletilmesinde bir sorun yok.

tarafından
Yani 37den sonra her hafta cagiriyolar ama 40dan sonra  bence  2 gunde bir gidilmesi lazim oda su virus zamaninda mumkun degl
0 oy
tarafından
Bence bekletmemeleri lazım 
tarafından
40dan sonra bende istemem
0 oy
(12,523 puan) tarafından
Hareketleri iyi ise düzenli kontrole de gidilirse beklenebilir
tarafından
Suyu ve kalp atisi dimi evet iste hareketleri cok iyi kontrol etmek lazim
(12,523 puan) tarafından
Aynen canım
0 oy
tarafından
41 haftda oldum ben ama bekletmemeleri gerek bencdede 
tarafından
Ne diyolar senin icin
tarafından
41 haftda da doğum yaptım canım :) sancım yoktu belki sancı gelir diye bekletiler ama gelmediği için sezaryan oldum :)
tarafından
Ay ben hala dogurmadin sandim pardon  benimde hic yok hic bakalim ne olucakk 39 olucaz
tarafından
Sağ salim kucağına alırsın inşallah bebesi kuzum hayırlı kolay doğum olsun ♥️
tarafından
Cok tesekkur ederim cok sagol insallah ❤❤
0 oy
tarafından
Ben bekliyom biliyon işte 
tarafından
Seni biliyom bacim evet ama seninde artik yatis yapilsa iyi olur yarin gidiyon dimi
tarafından
Yarın gidecem salı günü resmi tatil zaten Çarşamba çok geç olur randevu yok inşallah alırlar
tarafından
Harejetleri nasil
0 oy
tarafından
Fazla canim ya özel hemen alıyor bebek artık çok büyüyor ve dışkısını  yiyebiliyo artık doğması lazım bence
tarafından
Benimkide alirlar buyuk ihtimal
tarafından
Madii durum iyise bı özele git dedim bekletme yazık bebeğe de sanada 42 hafta çok uzun bı sure ben 36 da doğum uaotim gayet iyidi yani
tarafından
Kiz ben özele gidiyorum zaten 38+5 haftaligim ben
tarafından
Ha ozaman bekletmezler kiz
(7,607 puan) tarafından
Bebekler 38 den sonra pek kilo almazlar . Normal doğal akışına bırakmak bence en uygunu . O tuvaletini yapma meselesi çokta kırktan sonrası ile alakalı değil 37+2 de doğum yptim benim kız da yemişti
0 oy
tarafından
Evet iki dogumumuda kenddi sancimla gittim normal dogum yaptim zeynepte ise 41 hafta oldu dogasi yok o gun yatirin artik beni diye hastaneye gittim hafif sancin var git gece cogalirsa gelirsin dediler hayir gitmiyorum verin suniyi sizde kurtulum bende dedim. Aksam 9bucuktu verdiler gece 00.03 de zeynep dogdu iyikide yatmisim kordonu dolanmis bebemin bogazina
tarafından
Aaaaa peki bunu gormedilermi bakarken dolanip dolanmadigini
tarafından
Görmemisler :@
0 oy
tarafından

Bende 40+4 de normal doğum yaptım , bebeğimin hateketkeride azalmıştı zaten , ama doktor hiç birşey demiyordu

tarafından
Seninki devletmi
tarafından
Evet devlleti ...
0 oy
(201 puan) tarafından
Ben biraz aceleciyim sanirim bekleyemem normal olmayacaksa hele olur diye beklemek iskence tamamen. O kadar bekleyip sezeryana girmek ay boyle konustum kesin oyle olcak :)
tarafından
Iste birde o var bekleyip sezeryana girmek
0 oy
(122,431 puan) tarafından
Bazi bebekler anne karninda kakasini yiyo bekletme taraftari degilim ben 
0 oy
(90 puan) tarafından
Valla bende bilmiyorum ama bebek 40 haftadan sonra anne karnına  tuvaletini yapıyormuş  sonra da yiyormuş  
0 oy
(1,303 puan) tarafından
Kızımda 42ye kadar bekletti doktor suni sancı sanci ile dogum baslatti ama bebegin kalp atisinda sıkıntı oldu acilen sezaryene aldilar kuzum bi dogduki yüzü elleri kollari falan vok fazla şiş beklemek pek iyi degil yani bekledigim icin sezaryen olmak zorunda kaldim 2 normal dogumum vardi kolayda olmustu dogumlarim keske ozele falan gidip erken suni sanci alsaymisim dedim 40 en ideali bence fazla beklememek lazim
0 oy
tarafından
Bende devlette dogurdum. 40+3 tü sancim vs yoktu. Yatisini yapalim riske atmayalim dedi. Suni sanci verildi sanci acilma olmayinca sezaryen oldum. Riske atmiyolar zaten bebeginin durumuna göre hareket ediliyo
0 oy
(1,436 puan) tarafından
İlk gebeligmde 41.haftada sezeryanla dogdu kzım

İknci gebeliğimde 39. Haftada sezeryan

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 155 göst.
23 Mart 2024 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (629 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 574 göst.
11 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy