Canım evet bazı memleketlerde yüzyıllardır alışılagelmiş erkek ve kadın davranışları vardır, ama bazen de iki kardeş bile biri evcimen yardımcı olurken diğeri dışarı havai akıllı olup kadınını ezebiliyor, yine de memleket önemli tabi, mersinliyiz esımde cok yardımcı olur evi supurur Bazen yemek yapar, yapmasa bile yardım eder bensiz bı yere gitmez, ama işte bunlar biz Edirne deyken yaşanıyor mersıne memlekete gidince 10 günün içinde bosanma aşamasına geliyoruz ne hikmetse, galiba aslında iyi ama memleket den dolayı ben erkek adamım gibisine yaşamak istiyor, arabaya bı sey yaptırmaya gider beni annesine bırakır hıcbıseye yardım etmez yakın davranmaz bazen aynı koltuğa bile oturmaz, o yüzden uzun yıllar dısarda yaşamayı mersinde de iki aileden de çok uzak bir kente yerleşmeyi düşünüyorum yoksa olmaz, annesiyle de zaten çok kavgaliydik bu konuda tatile gitmeyin bizde kalın, oğlumun parasını boş yere harcama, ev alın vs vs şeylerden, sımdı hamileyim pişman oldu ama ne aradım ne arodum ultrason fotoğraflarını bile atmadım, hiçbir hastalığımda anne bu nasıl olur demedim kendi başıma hallettim diyor ki cagirmazsaniz nasıl gelelim doğumda diyor bende esıme bırakıyorum çağırma işini, napıyım mesafe olmayınca başıma neler gleid gördüm, çok uzun oldu baya dolmuşum ya postunun altına yazdım ama