0 oy
367 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
5 günlük bebgim var hava burda sicak diyarbakir yani oturdugum yerden ter akiyir ama bebge bi kollu ince badi buranede corapli pijama giydrmisim ciplakta yapmak istemiyirm yeterli mi bide banyoyu kaç günde bir yaptrayim kaynnam hergün yikiyalim dedi yok.dedim 2 günde bir yeterlimi kendisi bide bebgi yikadiktan sonra bebegi ayaklarindan tutup sallıyor kalca cikigi olsa ne yapcam artik izin vermiyecem nerdeyse bogulacakti korkuyirm artik yikamaya

13 Cevaplar

0 oy
(51,025 puan) tarafından
hergun yikanirsa sallatma sakin
tarafından
Demi ya cocogum can cekisti resmen aglicaktm nerdeyse ikikere yapti hemde bogazina sumu lacti bilmiyorm bogulacakti nerdeyse artik banyo yaptrmaya korkuyorm
(51,025 puan) tarafından
kiyamam ya korpecik onun kemikleri daha
-Reklam-
0 oy
(28,831 puan) tarafından

Sallamasina izin verme o ne ele koca  karı hareketi deli oluyorum böyle islere sacma sapan 

Ince pijama giydirsen kafi

tarafından
Sagol canm ya inan bebkte cok kötü oldu daha 8zin vermem
0 oy
(772 puan) tarafından
Bana sağlık ocağındaki doktorum her gün yıka demişti ki ben samsundayım diyarbakır kadarda sıcak bi yer değil yani orda olsam hergün yıkardım 
tarafından
Aslinda yıkamak iyi ama kaynnam ayaklarindan tutup ters yapip salladi korktm daha
(772 puan) tarafından
Bi daha yapmaya kalkarsa tepkini koy ortaya canım o ne öle ya
(13,316 puan) tarafından
Su yutunca mı ters tutup salladı?
tarafından
Bilmiyorm ki canm bebgi salladi elime verdi havluya sardim baktm boğuluyor gbi oldu kalrldrdim dirtina felan masaj yaptm kendine geldi 1 2 dk da cok korktm ya
(13,316 puan) tarafından
O zaman su tuttuğunu görüp yapmıştır o. Bazı şeyleri sadece biz bilmiyoruz biliyorsunuz ki bizi onlar büyüttü ve çok daha fazla tecrübeliler. Çok korumacı davranılıyor bazen. Bazı saçma şeylere tabiki ben de karşıyım tabi
0 oy
(4,041 puan) tarafından
Kız hergün yıka ne olcak sanki mahvolacak çocuk o ters çevirme işini eskiden yaparlarmış o bilir aslında da sen gene de anne yapmayalım falan de. Bebişi de yıkamayı öğren hergün  2 dakka içinde bi su dök çıkar güzelce kurula hiçbişey olmaz herşeyden korkma 
tarafından
Ilk çocugmda cok cesaretiydim 11 gunlukken hep.ben yikamya basladim.ama bunda cok korkuyorm cok.zorluklarla getrdim inan
(4,041 puan) tarafından
Stres yaptığın belli zaten korkma bişey olmaz inşallah hergğn banyo yap serin serin uyusun
(4,041 puan) tarafından
Kafasını yıkarken çok köpürtme avucuna çok az su al saçını öyle durula. Elin nemliyken de yüzüne sür.
0 oy
tarafından
Ben hergun yıkadım yazın çok sıcak oluyor yazik bebeklere. Bence üşümez ayaklı pijamaya uzun kolluya gerek yok
tarafından
Olmadi aksamlari kollu giydirirm nasil yikadin ya benmki ilk gun boğuldu nefes alamadi.midesini.yikadilar.nefes sorunu var ondan cesaretim yok kki
tarafından
Canim kafasını suya sokmasan bile vücuduna su dök yazıktır pismesin
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Sıcaksa hava buna müsaitse sık yıkayabilirsiniz ama her,yıkamada şampuan sabun,vs kullanmana gerek yok. Yani birinde kullanırsın, birinde kullanmazsın. Ters cevirmenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Böyle bir gereklilik olsaydı sağlıkçılar uygular ve her bebek için yapılmasını gerektiğini söylerlerdi zaten. Kıyafet konusunda besiş uyanıkken kısa tollu giydirebilirsin ama uyurken uzun kol daha iyi olur.
tarafından
Sagol canm tavsiyelerine uyacam :)
0 oy
(10,507 puan) tarafından
Kız havalar sıcak her gün yıka hatta baktın durmuyor günde 2 defada yikayaabilursin
tarafından
Korkudan bikereye bile korkuyim kiz iki hayatta yıkayamam:D
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Hergun yikamak rahatlatir bebegi ama sallattirma sakın 
0 oy
tarafından
Yıkarken suda çok bekletme canım hemen yıka al sudan . Pişik olmaması için sık yikasan daha iyi olur Diyarbakır çok sıcak bı yer eşim de diyarbakirli. Sallatma sakin öyle eskiler çok şeyler yapıyor ama yaptırma çok zararlı olabilir sonuçları
0 oy
tarafından
Kiz onu her zaman yaptırma  o bi defa yapilir 2 defa yapılır  her zaman yaparsan  Allah korusun yazik çocuğa 
0 oy
(123,031 puan) tarafından
Kiz gunluk yikanirda 5 gunluk bebegi sallatma 
tarafından
Demi allah aşkına nasil salladı bogazina bseu girdi bide onu kendine getirmek icin ugrastm
0 oy
tarafından
Her gün yikayabilirsin su bebeği çabuk buyutur zararı olmaz 
0 oy
tarafından
Ben hergün yıkıyorum valla. Bebek küvetin filen varsa kolay aslında tek başına yıkamak. Hem çocuk ta serinler yazık. Terleyince terdeki tuz oranı tahriş ediyor 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 274 göst.
4 Ocak 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde minislerim (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 199 göst.
19 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Alyakus (2,513 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 124 göst.
15 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 270 göst.
31 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Sevgi semiz (280 puan) tarafından soruldu

406,042 soru

12,172,148 cevap

36,639 kullanıcı