Ya kizlar bn dogumdan sonra bakimli ve guzel olmak istiom hastanede de evdede ama makyaj yapmiom cunku celiskideyim ya sancim tutarda makyajim akar rezil olursam diye bi yandanda dogumdan sonra kotu gozukmek istemiyorum bnim gbi dusunen var mi ? Normal dogum olunca basima ne geleceginide bilmiyorum ilk gebeligim
Bende öyle diyorum terlerim akar falan. Doğunca hemen yapıcm kardeşime dedim makyaj malzemelerini hastane cantama koycm yapıcaz dedim:)) cnku yoksa akar falan kötü olur
Aşırı ter oldu için akar canım ama ben her Doğumum da cantam da haIr tuturım malzemeleri. Normalde makyajlı değilim ama göz kalmemın rimel ve eyelıner günlük surerım.doğumun normal olursa zaten hemen ayağa kalkıp gıyınirsın makyajını yaparsın ben öyle yapıyorum. Hemşireler de bakıp kalıyor ooo sürmeleri de çekmiş hemen kokoşş diyorlar.normalde doğuranlar kendinden habersiz sac baş dağınık gezerler sız iyi toparkandınız hemen derler.sen de yap canım hem kendine de motivasyon olur temiz temiz giy pıjamalarını da hastane de görürsün zaten herkes perişan kendine bakmaz kokarlar bı de ter aman sen öyle olma canım.
Tabi cnm normal olacağı için ağlarsın akar yapma :))
Ben cantama koydum valla surme flan akarda su gwcirmez rimel surmeyi dusunyorm sezeryandan once kalici oluyo bide genel anestezi olirsam saatler snra uyancam sersem sersem dusa izjn vermiyolarmis hemen en azndan islak mendille kndimi silmeyi dusunuyorm deodorant flanda koydum cantaya losyonda :D baya takinti gibi guzel gorunmem lazim en azndan ilk wv ye gittigimde bi sac bas toplarim
Doğuma En doğal halinde git zaten sancdan yüzün gözünde birsey durmaz ter içinde dağılır gider daha kötü görünürsun ben saçıma fon çekiyordum o bari düzgün görünse diye terden banyodan yeni çıkmış gibi oldu fon falan yalan oldu:)
Ama makyaj çantamı suyum geldikten sonra doğum çantama koyup götürdüm;)
Doğumdan sonra çok canım yanıyordu ama kalkip yüzümü temizledim bb krem kalem eyeLiner ve rimel kullandım:))
Bende ipek kirpik yaptiricam son aylarimda. Bi arkadasim yaptırdı baya gitti 3 4 ay. Gozleri cok guzel duruyodu. Makyaj yapmaya ne zamanim ne gücüm olmaz gbi geliyo. Fotograf cekilirken de bi ruj tamam.
Valla ablam doğum yaptı makyajsız girdi yanında götürdük saçı fönluydu zaten hemen çıkınca yaptı kendi bide düşün =))) bende 2 aylik hamileyim şimdiden ya git gide kilo alır cirkinlesirsem die saçlarımı yapıyorum maskeler falan hergün =))) yüzüme çok önem veren biriyim leke olur die okadar korkuyorum ki anlatamam yani =))
1,491,612 soru
24,373,632 cevap
348,181 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın