0 oy
337 göst.
Diğer kategorisinde (205 puan) tarafından
Kizlar mrb bebeğim 7 aylik oldu emziriyorum ve ek gida aliyor son 4gundur çişli bez sayisi cok azaldi. Bol su da iciriyorum ama bariz az yapiyor. Hergun buyuk tuvaletini de yapiyor kilosu da iyi ac degil susuz mu kaliyorki. Yasadigimiz yer cok sicak cok terliyo ama butungun su da iciyo bu durum normal mi cok endişeliyim

8 Cevaplar

0 oy
(4,286 puan) tarafından
Çok teeledogi için az yapıyor canim endişe etme sen su içir sürekli az olsa da idrar ile çoğunlukla ter yolu ile atar bu zamanlar
(205 puan) tarafından
Tsk ederm canim simdi uyandi geceki beze baktm bombos cokendiselendim
(4,286 puan) tarafından
Yok kuzum terledikleri için suyu o şekilde atıyorlar sen endişe etme suyu kesme bol bol ve
(205 puan) tarafından
Saol canim benim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla bilgim yok ama 7 aylık olmuş kuzum ne kafar istiyorsa kaynat ver içsin 5.5 aylık kızım biberoma koyuyorum istediği kadar icio gerisini atıyor zorlasan daha da içmez ama hemen memeyi de tutar 

Ver içsin eğer ki idrarı kokuyorsa ve köyü sarı ise bilki susuz kalmıştır diye biliyorum ben 
(205 puan) tarafından
Veriyorum canim bi koku yok ama cok azaldi idrari bilemedm endişelendim
0 oy
(12,770 puan) tarafından
Çok Terlerigi için idrar da azalma olur  normal kanlı aşırı sarı değil se 
0 oy
(1,083 puan) tarafından
Ayni benim kizim benimki 6 aylik suda veriyorum emiyorda elimden geldigince ek gidada veriyorum ama 4-5 saatte bir kere cis yspiyor o da dolu dolu degil. Bende delircem
(205 puan) tarafından
Bende bilemedim korktum açıkçası
0 oy
(14 puan) tarafından
Aynı durum bizde de var valla.ter yoluyla atıyordur diye umut ediyorum ben de inşallah
0 oy
tarafından
Zeynepte 6 aylik oldu sabah bi aliyorum sonra oglen ilkindi aksam birde yatarken namaz vakti gibi :))) 5 bez degistiriuorum.gunde bazen6 bile oluyo
0 oy
(507 puan) tarafından
Aynı dertten muzdaripız :( benım bebegımde 7 ayluk aynen dedıgın gıbı 4 gundur ole bez alıorm arada cıslı oluyo anlamadım gıttı
0 oy
tarafından
Sen suyu ver zaten susamışsa o içer susamamışsa reddeder aklına geldikçe ver suyu

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 327 göst.
5 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,886 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 187 göst.
22 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Emine S (17,716 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 188 göst.
7 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 374 göst.