Gecen sene bu zamanlar eşimin babaannesi bizdeydi 90 yaşında her sene 6 ayda bir gelirdi kaynanamla ben bakardım gecen sene geldiğinde yatalak hasta olarak geldi geldiginin 2. Günü apar topar hastaneye kaldırdık zatürre olmuştu 15 gün hastanede yattı yanında ben vardım ben baktım bi bebek gibi altını aldım biberonla besledim bi gece saat 2.30da solugu kesildi makineye bagladılar ben hıçkıra hıçkıra aglıyorum sanki allahım göstermesinde bebegini kaybetmişsin gibi o gün sabaha kadar başında bekledim 15 günün sonunda çıkartıp eve getirdik bu süreçte kayınvalidem başında sadece 1 gece kaldı ben evime geldim babaanne eve geldikten bi kaç gün sonra mayısın 20 sinde aynı şekilde ramazanında 20. Günüydü saat 17.30da veffat etti o gün hiç sabah olmadı bana hani bi çocugun elinden oyuncagını alırsınızda sürekli aglar ya bende aynı şekildim babaanne öldükten bir ay sonra hamile oldugumu ögrendim ilk gebeligimi 3 aylıktı kalbi durdu karnımda ve kürtaj oldum ondan bir ay sonra tekrar hamile oldugumu ögrendim çok şükür şuan 33 haftalıgım sizlerle paylaşmak istedim benim ilk bebegim babaanneye bakmamın karşılıgı olarak geldi çarşamba günü ölüm yıldönümü evimde olsaydım yasin okutacaktm ama evimde degilim size bunu anlatmamın sebebi ne olursa olsun merhametinizden ve umudunuzdan vazgeçmeyin arkadaşlar uzun oldu hakkınızı helal edin ❤