0 oy
702 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar valla sinirlerime hakim olamıyorum kendimi cok zor tutuyorum ben bu kızı her emzirmemde deli gibi tepiniyo eli dursa ayağı durmuyo ayağı dursa gövdesi durmuyo kendini yumrukluyo bana vuruyo emerken ağlıyo tekme atıyo sebebi ne olabilir allah askina normal mi bu kadari suan kucagimda emziriyorum hem ciglik ata ata agliyo hem tekme atiyo hem kendini yumrukluyo ya. 9 aylik bu arada...

14 Cevaplar

0 oy
(4,725 puan) tarafından
Atak dönemi falan mı acaba?
tarafından
Valla bilmiyorum kuzum da bi bakiyim aklima gelmisken
-Reklam-
0 oy
(14,505 puan) tarafından
Kendince oyun mu yapıyor acaba 
tarafından
Yani oyun yapsa neden ciglik ata ata aglasin onu anlayamiyorum canim oe boyle degil kendini yumrukladigini gormen gerek
0 oy
tarafından
Bi an kızı karateyemi yolladin diyesim geldi kanka :D bilmiyom valla benim gelin biraz şey Annaaaa ben bunla nasi basedecem la .d
tarafından
Kanka cikartti 2 tane daha ne cikartsin :ad
tarafından
:D sen Alisin üst dislerini bi gör hepsi kabarmis hepsini patlatcak olm ne biliyon **** .d
tarafından
Yildizli yere ne yazdin la :D
tarafından
Sana iltifat ettim kanka :D u y u u u uzzzz
tarafından
He bende ib.ne sandiydim :D dkfksjakmgm
0 oy
(10,047 puan) tarafından
Aynı durum bizdede var kuzum,  emerken kendi saçını çekiyor, beni tırnaklıyor, ayakları dursa eli durmuyor. Hem sıcaktan kuzular dayanamıyor hem de diş çıkaracaksa öfkeli sinirli oluyorlar. 
tarafından
Hayir disi de cikti kuzum anlayamiyorum ama gercekten cok sıkıldım bu durumdan zaten gun boyu pesinde kosturmaktan 1 dakika oturamiyorum gunde 2-3 kere ev temizliyorum sayesinde. 1 dakika bile yanindan ayrilmami istemiyo gunduz uykusu 10 dakika bile yok kendi basina da oynamiyo bide emerken bunlari yapmasi gercekten uzuyo beni
0 oy
(2,115 puan) tarafından
Bizimkide öyle 9,5 aylık sabit durduğu tek anlar gece emmeleri. Şekilden şekile giriyoruz emme faslında
tarafından
Ya kendini yumruklamasa yine problem degl kendine oyle bi vuruyo dusmana saldirir gibi cani yaniyo dudagini buzup agliyo sonra yine ayni
(2,115 puan) tarafından
Diş durumu ne alemde belki o tetikliyordur emerken, bizimki yumruklamıyor sürekli hareket halinde bana vuruyor yada parmağını ağzıma sokmaya çalışıyor o bitiyor dönüp duruyor aşağı kayıp ayakta emmeye çalışıyor. Çıldırmış bunlar :))
0 oy
(1,255 puan) tarafından
Benim 3 aylık aynı senin gibi doktor dediki emzirirken gözünü kapat dikkat çekmesin ve sanci oluncada yapar
tarafından
Kuzum 3 aylikken normal kucuk olduklari icin gaz sancisindan oluyo ama bunu anlayamadim
0 oy
(1,499 puan) tarafından
Bilmiyom ki kuzum benimkide yakında emerken amuda kalkacak ağlamıyo ama oda cimciriyo  bi sabit kalmıyor yerinde inşallah düzelirler
tarafından
Insallah kuzum genelimiz de varmis bu problem
0 oy
(4,041 puan) tarafından
Benimki iyice uykusu gelip huysuzlandığı zman emerkrn saçımı çekiyor tokat atıyor 7 aylık
tarafından
Hele bu tokat atmalari :( kucucuk boylariyla
(4,041 puan) tarafından
Bi kere kızdım emerken tedirgşn oldu artık kızmıyorum onu yapınca sakince kendimden uzaklaştırıyorum anlıyor
0 oy
(90 puan) tarafından
Bilemedim  ki hiperaktif falan degil dimi
tarafından
Emzik emmiyo da normalde sinirleniyo birden ciglik filan atiyo
(90 puan) tarafından
Bunlar hiperaktif bebek belirtisi ama umarim değil-dir
tarafından
Atak haftasindaymis :(((
(90 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım benim
tarafından
Saol kuzucum insallah
0 oy
tarafından
Acaba meme istemiyor mu normal beslenmeyi istiyor böyle mi belli ediyor 
tarafından
Yok kuzum karnini tika basa doyuruyorum yine de meme meme diye agliyo
tarafından
Bebekler de atak olabiliyor bence annesi bir araştır ona göre ilgi veya yapılması gereken neyse onu yap ama geçer diye düşünüyorum sen sıkma o güzel tatlı canını
tarafından
Saol kuzum evet baktm atak haftasinda :/
0 oy
(124,486 puan) tarafından
Atak donemi olabilir huysuzlanmis baksana
tarafından
Evet ona bakicam simdi
0 oy
(11,120 puan) tarafından
Kuzum bi dönem benim kızda öyle idi geçti atak falandır o  

Geçer ınşaallah 
tarafından
Evet kuzum baktm da atak haftasindaymis 28 gunden olusuyomus suan 11. Gundeymisiz insallah gecer cani saolsun
(11,120 puan) tarafından
Inşaallah cnm.
Çok zor gerçekten benim diş de var di çok canımı yakıyordu
tarafından
Diş cikartirken bu kadar zorlamamisti kuzucum ya allah hepimize sabir versin
(11,120 puan) tarafından
AMİNNN cnm.benim yaaaa
Aynen işte dertleri.ne bilmem bi anlasak
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Benim oğlum da kafasına vuruyor yada saçını çekiyor.

Diş çıkarıyor dur o diş çıkarma döneminde emerken çene kulak ve başta ağrı oluyormuş ondan yapıyorlarmış. 
tarafından
Dis cikartti zaten kuzum da atak haftasindaymis
(7,935 puan) tarafından
Evet atak haftası da olabilir
Kaç tane çıktı da benim oğlumun 2 tane çıktı daha da geliyor. Her bir diş çıkarımında bu durumlar oluyormuş
tarafından
2 tane alt disi cikti da ben hic anlamadim bile nasil oldugunu cunku hicbi belirti yoktu salyadir atesdir vs. Bigun boyle yemek yedirirken cay kasigina tik diye ses geldi o zaman anladm

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 268 göst.
7 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
24 Ocak 2024 Aile kategorisinde Meldaaaaa (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 320 göst.
0 oy
4 cevap 259 göst.
24 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Obir_annee044 (388 puan) tarafından soruldu

406,927 soru

12,211,964 cevap

36,790 kullanıcı

...