0 oy
18,368 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
E devletten sosyal yardıma başvurdum iki gün once şimdi baktim şöyle bir şöyle yazıyor ne oluyor bu yazi 

Tedarik Edilmedi/Banka Talimatı Verilmedi/Teslim Edilmedi 

Altında süreç devam ediyor ve yardım miktarı yazıyor yazmak istemedim burda pek aktif değilim anlayan vardır diye sormak istedim tsk :)

15 Cevaplar

0 oy
(229 puan) tarafından
Basvuruyu hangi bolumden yaptiniz acaba
tarafından
Sosyal yardımlaşma
-Reklam-
0 oy
tarafından
E devlete şahıs ödemesi yaz banka bilgilerini gir oraya yatar
tarafından
Zaten ziraat karta yatıyor normalde msj geliyor tlf
tarafından
Peki bilgilerini verdinmi başvurduğunuz zaman IBAN vs
tarafından
Tabi canım çoktandır var bu kartim eşim askere gidince cikarmistim 3 yıl oluyor kart bende başvuru kabul edilince mesaj geliyor ödemeniz hazır diye
(0 puan) tarafından
şahıs odemesi ne kayıp olunca bütün ödemeler yatıyor mu acaba
0 oy
(834 puan) tarafından
Para yatmış. Yani senin çekmeni bekliyor.
(834 puan) tarafından
Valla kuzum bana para yattığı zaman mesaj gelmedi .ben e devletten gördüm.pandemiyemi bsvrdun
(834 puan) tarafından
Eğer pandemiye başvurduysan. Ptte eve getiriyor
tarafından
Pandemiye de 2 kere başvurdum 2 ay olucak hala süreç devam ediyor yazıyor
tarafından
Bende öle yazıyor nedenli acaba 2ay olucak benim de
(12,279 puan) tarafından
Para yatmamış boşuna çıkma dışarı
0 oy
tarafından
Ozaman neden öyle yazyo ki
tarafından
300 tl
tarafından
PTT ala bilirsin bence
(834 puan) tarafından
Çarşamba kesin belli olur kuzum.ya hesabına yatırırlar yada ptteden çekersin.
tarafından
Ptt bize çok uzak ): neyse bakalım yasak bitsin karta yatar inşallah
tarafından
Aynen çarşamba belli olur tsk ederim
0 oy
(3,676 puan) tarafından
Cnm e devletten nasil basvuru yaptin ben kaymakamliktan yaptim 400 tl cikmis ama hala yatmadi 4 ay oldu 
tarafından
Yatması lazım aslında bende yatmış diye çıktığında bir kac gün içinde karta yatıyor mesaj geliyor ptt git sor istersen veya 144 sosyal hattı ara kesin bilgi verirler sana ınş alabilirsin
0 oy
tarafından
Hayirli olsun başvuru kabul olmus 

Sosyal yardimlasma bankaya ödeme talimati vermis amma velakin yasaktan kaynaklı banka sistemleri calismagisi icin Çarşamba sbah 9 bucuk 10 gibi hesabjna gecer ve mesaj gelir 

Yoğunluktan kaynakli gec gelebilir mesaj 

İyi gunlerde kullan inşallah ❤️
tarafından
Sağol canim tesekkur ederim benim aklıma da yasaktan dolayı ödenmediği geldi yinede soruyum dedim ınş yarın sabah yatmış olur
0 oy
tarafından
Verecekler bi kac gün içinde banada öyle yazmıştı çıktı 
tarafından
Inşallah ihtiyacı olan herkese çıksın pandemi ye de başvurdum 2 aydır hala süreç devam ediyor yazıyor hiçbir yardım gelmedi bana bizim burda herkes 1000 tl ve erzak aldı bana tek gelmedi şans
tarafından
Aynen benimde öyle oldu canım.
İnşallah rabbim kimseyi darda bırakmasın
tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(10 puan) tarafından
Hayırlı sahurlar anneler ya bende bu postu okudum ama burdan size bi sorum var aynı şekilde bu yardım yazısı bende de yazıyor daha önce eşim almıştı PTT den onun adı Kayıtlı e devlet te. Kendi e devletim de görünüyor. Sormak istediğim eşim üç aydır köyde ve gelemiyo. Ben gitsem PTT ye alabilir miyim acaba yardımı
(3,676 puan) tarafından
Alamazsın canım eltim aşinaydı eşi gitti veremediler kaynım karısını alıp götürdü
tarafından
Vermezler canım kendi kimliğini alıp gitmesi lazım eşinin ama tabi şansını dene durumu anlat ınş verirler sana  sen alamazsan bile eşin kendi olduğu yerde alabilir
0 oy
(2 puan) tarafından

Sevgili anneler pandemiye başvuru yapmıştım. Pandemi sayfasına girince süreç devam ediyor diyor ama sosyal yardım sonucuna girdim geçen cuma para miktarı başvuru tarihi görünüyor bir de şöyle diyordu

Tedarik Edilmedi/Banka Talimatı Verilmedi/Teslim Edilmedi 

Sonra bende burdan arkadaşlar yazmış şahıs ödemelerine girip banka hesabı tanımlayın diye bende yaptım. Pazartesi tekrar baktığımda bu sefer

Teslim edilebilir 

yazıyor. Ama ödeme tarihi yazmıyor. Ne zaman belli olur böyle bişey yaşadınız mı daha önce

0 oy
(1 puan) tarafından

pardon aynı sorunu bende yaşıyorum alabildinizmi nasıl bir yol izlediniz sosyal yardım telefonlarının hiç biri çalışmıyor.hele 144 hafta sonu çalışma saati değil diyor hafta arası çalmadan kapanıyor :)

(4,247 puan) tarafından
Surekli ara sonunda düsüyor 144 sen aramaya devam et
(1 puan) tarafından
teşekkür ederin deneyeceğim
0 oy
(2 puan) tarafından
Mrb 1 aydır bende 1 aydır boyle yaziyor alabildinizmi parayı ne yapmak gwrekiyor
0 oy
(12,279 puan) tarafından
Tedarik edilmesi banka talimat vermedi demek başvuru onaylanmış ama banka parayı tedarik etmemiş demek yatacak para teslim edilebilir dediğinde yatmıştır
0 oy
(924 puan) tarafından
Bir hafyaya  pttye yatar paran canım benimde öyleydi dün cektim PTT kart veriyor atmlerden ister gece ister gündüz cekebiliyorsun 
0 oy
tarafından
Hortlamış bu post 
0 oy
(1 puan) tarafından
Benimde 500tl yazıyor tedarik edilmedi teslim edilmedi banka talimati verilmedi diyor nasıl olsa 3 gün oldu bilen varsa yazarsanız iyi olir

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 317 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nur343746 (9,267 puan) tarafından soruldu
+1 oy
35 cevap 928 göst.
0 oy
3 cevap 131 göst.
17 Ekim 2024 Aile kategorisinde Cano6can (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 47 göst.
16 Ekim 2024 Diğer kategorisinde ryaaygt (332 puan) tarafından soruldu