Akşam balkonda oturuyorz kayınpederim gorumcemgil falan, bir kızdan muhabbet cıktı benim yaşlarımda esimin yanına gelmiş bugün abi sizin iş yerine muhasebeci aranıyormuş ben bilgisayar okudum falan demiş öyle muhabbet etmişler. Kayınpederim benle uğraşmayı çok sevr, o kız bebek gibi cok tatlı dünya ahiret kizim olsun dedi amacı beni kıskandırmak damarıma basıyor boyna bende çok kiskancimdir ama o kızı tanıyorum kıskanmadım. Eşimde dedi abarttın baba Tm kardeşim olsun güzel ama abarttigin kadar değil dedi sen güzel kız görmemişsin gosterirdim ben neyse dedi. Ben ve gorumcem israr ettik göster diye bende benle uğraşmak için diyor sanıyorum faceden falan birini göstereck sandım yada en fazla benim resmimi gösterir diye düşündüm bir umut babam isterse gösteririm dedi babam göster hadi merak ettiler bende merak ettm dedi bi utandı eşim babam öyle deyince boşver dedi, zorladık telefonunun flashini açtı benim yüzünü gösterdi bende beklemiyordum utandım bisi diyemedim ***** ***** sırıttım ahh ask beni ne hallere getirdin
Oooooo kral hareketttt bravoooo enisteyee
Senmiydin dukkana giden niye seni gosteriyo kiz avatari falan acicak diye bekliyodum
Yaa masallah Allah ağzınızın tadını bozmasın insallah
Vallaha helal olsun Rabbim daim etsin kuzum
Rabbim daim etsin canım
Allah bozmaz, Rabbim insanların bozmasına fırsat vermesin
412,678 soru
12,425,168 cevap
45,435 kullanıcı