Hamilelik nasıl gidiyor kızlar? Ben doğum yaptım (3.5 ay oluyo :) ) allah bi solukta kurtatsİn inşallah sizi :) :* :*
Laiklik elden gidiyeaahh :DDD
Valla 30 a gircez kızımla. Acayip Bi gerginlik var karnımda.
Adım atamıyorum resmen 3 gündür olan bişey. Uyuyamıyorum. Sırtımı başlığa dayayıp uyukluyorum biraz biraz.
Bebiş büyüyor herhalde .
Senin bebiş nasıl. Adı ne . Allah hayırlı ömürler yazsın ❤
Oohh kurtuldn tabi keyfin yerinde :))
Sen aldin kucagina keyfin iyi tabi masallah size darisida bize :D
Bende ikizlerimle 16+4 oldum dun ilk defa yurudum haraketliydim ve eve zor attim kendimi artik hissetmeye basladim hamileligin ne oldugunu karnimin ici aciyo yolun basindayiz birde saglikla gelsinler de :)
Hamilelik elden gidiyyyeeeaaahhhh :D :D biran önce bulantilarimin geçmesini umarak kimi zaman hasta kimi zaman mutlu kimi zaman ağlamaklı geçiriyorum
Senin kervanına katılmama sayılı günler kaldı benimde 38 haftaligiz şimdi bekliyoruz bakalım Paşami içimden bı ses çok yakinda diyo :D:D
Ben artik dogurmak istiyorumm kucagima almak istiyorum kizimi ,♡♡
Ayy banada dua et son 20 gün kaldı son zamanlar zor karın gergin uyku düzenim bozuldu bel ağrısı ve tuvalet sorunu dışında önemli bi sorunum yok şükürler olsun:)Allahım bebek isteyen herkese nasip etsin doğum bekleyene de yardım etsin
28+6 haftalik olduk oglum ile gunduz is yerinde uykum geliyor aksamda hareket halinde 26 haftadan itibaren hareketleri çok net hissediyorum gece lavaboya 5 kere kalkiyorum uyku parca pincik;)) şükür agir sıkıntım olmadi
Hamilelik bugun bittiyeeaaaah :D oglum sabaha geliyyeeaaaah :D annesinin heyecandan kalbi tekliyeeeeaahhh :D sabah nasil olcak bilmiyeahhh :D
Bu yazıyı görene kadar iyi gidiyeeeeahdı :)))
21 haftalık olduk kızçemle uyku delisi oldum bel ağrısı yatakta sağ sol dönerken ağrım oluyor yardım ediverecen mi soruyosun edecen herhalde :)) yalnız vinç getirmen lazım canım:) Allah bağışlasın yavrunu canım darısı bize inşallah
Adana ya selamlarrrrr :)))
1,492,790 soru
24,391,465 cevap
349,323 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın