0 oy
350 göst.
Diğer kategorisinde (1,314 puan) tarafından
bilen bilir biz alt ust oturuyoruz yeme birlikti bir nedenden dolayı ayirdik bi anda iyi oldu ama iki yumurta kir ye ama birlik yiyince pilavı çorbası ana yemeek salatasi herneyse ara ara birlik gene yiyorduk dün birlik yerken kaynanamlarda kaynimda var oglum yürütecte yanimizda ama mizmizlaniyo kaynanam yemek suyuna ekmek bandırıp verin dedi kaynimda babasi var o versin derken ordan burdan kavga ettiler laf dalaşı yaptı lar yani esimde cocuk kucanda kalktı gitti küstü yemek yemedi falan bende doydum kaynanam babasına ayip etti ama sofrada küsülmez dedi ac gitti yemek gotur dedi bende eve ciktim esimde ben misafir inmisim yemeğe isten geliyoruz kafa ütülüyo abimgil dedi kizdi abime sen sus demedi dedi babam sabah kaynanam arıyor bana diyoki iste sofrada kusulmez kadir gecesi gunu bunu yapmasaydı abiisi büyük susuversin şu bu babaniz alindi oğluda aynini yapsin ondan bulsun demis kaynanamda bana iste evlenmeden once böyle yapmıyordu duzenin gitmesini olayin karismasi karıdan bilinir o mu laf söylüyor gaz verip biribirine katıyor denir dedi sanki.ben gaz verip ara bozuyom gibi gösterdi  beni bir milim ilerleyemez sevilmez kocan dedi kapattı yazıklar olsun bana iftira attina gram gaz veriyosam sabah cocuk bakmaya gidiyorya kaynana arıyor çamaşır attim kokcak serermisin diyor

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Öncelikle 

Düşünen kaynanan mı, kaynatan mı, kaynın mı çok anlayamadım, nokta virgül büyük harf hiç bişey yok birbirine giriyor şu uzun yazılar. Çooook ayıp etmişler birde sana diyorlar bunu pes.. Üzülme Allah bilsin, Allah sorsun. En güzel adalet kursüsü orası. Hiç üzülme. Ezdir demiyorum ama sabredip beklersen kazanan sen olacaksın inan ki. Bizzat yaşandı, böyle değilde benzerleri. Rabbimiz öyle büyük ki, öyle kıymetini bildiriyor ki senin yüreğini ezenlere.. İyikide sabrettim, sustum... Diyorsun. Sen içinsen geliyor ise yap yine, kul bilmesede Allah bilsin. Kaybeden onlar olsun. Sen biliyorsun Rabbim de geç.. 
(1,314 puan) tarafından
kaynanam diyortartışıyorlar oglum evlenmeden once böyle deildi falan sonra dan böyle öldü kadindan bilirler ortalığı birbirine katiyormu gaz verip üstümüze salıyor diyor
-Reklam-
0 oy
(161 puan) tarafından
Yani hakikaten insanlar tahammül sınırımın çok altında.Esiniz az bile yapmış.Ben sizin yerinizde olsam sabah kalkar erkenden yemeğimi yapar yemeğe cagirdiklarinda yemegim var derim gitmem.Camasir yıkamış kendi asiversin.Gitmeyin.isim var deyin.Ararsa açmayın kapıya gelirse banyodaydım diyin.Kesinlikle böyle böyle uzaklastirin kendinizden.Yoksa o hayat yaşanmaz.
(1,314 puan) tarafından
ya zaten ayri yiyoruz artik evimiz ayri yememiz ayrıldı ama bazen nadir yiyoruz bırlik mangalda balikta falan dun yerken laf dalaşı oldu böyle oldu
0 oy
(111 puan) tarafından
Birlik olayını hiçbir zaman onaylamadım, onaylamam da! Her şeyiniz bir olmak zorunda değil canım sen evinde güzelce yemeğini pişir yiyin. Herkesin evi ayrı geçimi ayrı. 
(1,314 puan) tarafından
zaten ayri yiyoruz ama alt ust olmak bile zorlukları var nadir mangal falan olursa birleşip yiyoruz böyle kavga çıktı bida bana iftira atiyor kaynana ortalığı birbirine katip gazmi veriyor kadindan bilinir diyor
(111 puan) tarafından
Ne derlerse desin hiç aldırma canım. Sen duymamış gibi yaptıkça onlar daha çok kudurur. İftirayı Allah biliyor. Allah er geç çıkarır onlardan merak etme

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 321 göst.
13 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,054 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 241 göst.
18 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,050 göst.
19 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2 melek annesiii (242 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 290 göst.
14 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde 2 melek annesiii (242 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,442,063 soru

23,701,821 cevap

311,712 kullanıcı

...