0 oy
942 göst.
Aile kategorisinde (4 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

..............................

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oda uzulmus sanirm canini yakmya calisiyor
(4 puan) tarafından
Neye üzül dü dune kadar ailem yok diyen bi insan bi anda anne diy tutturdu
-Reklam-
0 oy
(847 puan) tarafından
Terbiyesiz adam hamile.kadina ne diyor. Rabbim ne biliyorsa onu öyle yapsın su mübarek gün ıslah etsin. Ne kadar günah ya 
(360 puan) tarafından
Ne alaka maddi sıkıntıyla eşin aldatmasi cnm şuan bizimde maddi sıkıntımız var yani benim eşim beni aldatiyo anlamına mı geliyo
(847 puan) tarafından
Yavrum nen ona bağlamadım zaten tek tek sordum soruları iyi oku.
(360 puan) tarafından
Yok okudum zaten de ben zaten sadece maddi durum ile alakalı yorum yaptım aman zaten şu maddi durum yüzünden durduk yere. tartıştı benle sinirimi bozdu
(847 puan) tarafından
Ya O olur şuan bebek alışverişi yapıyorum benim beyim de öyle yok bu gerek mi yok bilmem ne birsuru saçma sapan şey dedi **** oldum mesela 2 gün önce. Yok ailelerimiz yardim etmiyo bilmem sap yeyip saman s.içti yani. Bende bir güzel ağzına geleni dedim apışıp kaldı sustu. :) valla herşey batıyor kimse seni anlamıyor gibi geliyor
(360 puan) tarafından
Aynen öyle cnm
0 oy
tarafından
Ya biri aklına girmiş senin hakkında kötü şeyler söylemiş olabilir canim
(4 puan) tarafından
2 bucuk senedir hayatindayim Gülüm asla kimsenin azına bakip bana tek kelime demis insan degil
tarafından
Seni uzmekde asla istemiyorum ama acaba başka birimi var hayatında hiç supelendinmi
(4 puan) tarafından
Canim mümkün değil cebindeki 1 lirayi bile bilirim telefonu hep ortada sosyal medya hesaplari meilleri herseyi benim yelefonumda acik telefonu aktarmada biri onu arasin 3 kere calsin acmasin 4 cu cgri benim telime dusuyor
tarafından
Anladım canım ozaman eşinle konuş derdininogren bakalım neymiş sorunu kendi başına böyle karar alamaz en azindan nedenini soylesin
0 oy
tarafından
Cnm senin durumunu da anliyorum ama sen hep boyle kaçınca oda sogumus fazla naz aşık usandirir diye bi laf vardir bak nekadar ugrasmis senin icin simdiye kadar seni elde etmek icin
tarafından
Yoksa zaten sen ne yaparsan yap erkeklerin gözüne görünmez sinirliyken . Evde acta yatsan onun icin yok sayar babanin evinin yolunu gösterir
(4 puan) tarafından
Kacma derken gülüm şimdi kacmamak icin Eski esimin sokağın daki evemi tasinayim karsi sokakta yni kaynana 3 ev ilerde eski kaynana ne kadar doğru
tarafından
Dogru degil iste orasi . Esinin goturmememesi lazm seni oraya ama bazen cok anlayissiz olabiliyorlar erkek milleti iste . Onun disinda bi sorununuz varmiydi
(4 puan) tarafından
Yok gülüm kavgamız hic birşeyimiz yoktu ise giderken bile 15 aydir bir sefer beni öpmeden sarilmadan ise gitmeyen adam bir anda
0 oy
(161 puan) tarafından
Bence uygun bir dille söyleyebilirsiniz.Eski eşimi görmek istemiyorum bana anlayış göster diyebilirsiniz.Esler böyle şeyleri konuşabilmeli.Kizginlikla sizi üzmek istemiş.Bana biraz da size kırgın gibi geldi.Sen beni hiç mutlu etmiyorsun düşünmüyorsun demiş ya demek ki içten içe yalnız hissediyor kendini.Soylediklerinde haklı mi değil.Ama bence biraz siz uzatmayın bazen insan çok öfkeli de olsa alttan almak zorunda kalıyor.Siz tatlı dilli olun ikna edin  ve bence kesinlikle kaynana yanına taşınmayın.
(4 puan) tarafından
Soyledim canim en basindan herseyi konuştuk evlenmeden ben en basindan orayi istemedimi eski esimin orda oldugunu biliyor
0 oy
(28,784 puan) tarafından

Bu isin icine bi is var ama hadi hayırlısı 

(4 puan) tarafından
Ah gülüm o isi bi cozsem giderim evd onun olsun hayatida ne kadar sevsem saysamda grurumu hice sayamam
0 oy
tarafından
Kavgada, erkeklerin faklı konuşma genleri var sanırım, o ortaya çıkıyor. Çok oluyor öyle malesef..

Ama ne değişti onu sen bilebilirsin. Babanın evine git demesi daha sıkıcı.. Bu bence en son radde, en son söylenecek şey. 

Normal konuşmayı deneyin, sakinken. Çözümü olacak şey konu, bununiçin yuva yıkılmaz. İnşaallah en hayırlısıyla çözersiniz sorunu. 
(4 puan) tarafından
Kavgası soylenmesi zoruma gitmedi inan inadina beni eski eşimin oldugu yere tasinmak istemesi dune kadar o orda diye anasina gitmezdi ben karsilasmayim diye
0 oy
(99 puan) tarafından
Kızgınlıkla söylemiştir hepimiz yapıyoruz küçük bı konuda kızıp sen zaten beni hiç sevmedine getirebiliyoruz işi.  O an öyle düşünmeden de söylüyorum ben de bazen sonra da ben ne dedim ya diyorum.  Pire için yorgan yakmayın.  Anladığım kadarıyla güzel giden bı ilişkiniz var.  Konuşup halletmeye çalışın.  Sen de nedenini söylersen o da yakın olmanı istemeyecektir zaten
(4 puan) tarafından
Biliyor cnm eski esim orda diye anasina gitmezdi
0 oy
(948 puan) tarafından
Cnm eşler bizi seviyorki evladımız la tehdit ediyor bende bazen baba yolu tutacağım zaman oğlumu indir nereye gidiyorsun git aramız iyi olduğunda bakıyorum bebeğim için ağlıyor annesi yanında değil diye bence eşine haksızlık yapma sadece tatlı dile herşeyi anlat oda sana hak vericeginden emin
(4 puan) tarafından
Ben baba evine gitmem gittim mi donmem  cnm
(948 puan) tarafından
Cnm benim babam evi yakın olsaydı şimdi boşanma evraklarını hazırlıyor olurdun valla (。◕‿◕。)
(4 puan) tarafından
Benin yakin canim telefon etsen gelip alirlar küçüğün yaşlısına herkezin altinda araba var otobusle bile ugrasmam ama gittimmide zaten oldugum yerde durmam istanbula kendi evime giderim bekar evime
0 oy
(6,681 puan) tarafından
Eşin belki kırgındır ama kaynanaya taşınırsan değşşr cnm huzurunuz olmaz diren bence analarının etkisinden çıkmıyor lar
(4 puan) tarafından
Mümkün değil canim eskj eşim orda eski kaynana orda evlenirken konustuk biz
(6,681 puan) tarafından
Evlenirken konuşmuşsanız bu fikir nerden çıktı annesi mi öğretiyo desem kimsenin lafına bakmaz diyorsun bikemedim ki ben olsam gitmem ama bu kadar oeşinden koşmuşsa seni bırakmaz korkutmak için diyordur o kabul etmen için bu kadar çektirmilsin azcık daha çektir ;D
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Sen bi adamı ne kadar düşünürsen oda seni o kadar düşünmez. Çocuğunuda senden asla alamaz bende seninle mutlu değilim sende beni mutlu edemiyosun deseydin madem mutlu edemiceksin niye bu kadar peşimden koştun deseydin 
(4 puan) tarafından
Kırmak istemedim cnm ben kalp kırmayı sevmiyorum

Mutlu degildin niye evlendin cocuk istedn diye cemkirdim azcik ustelemedim

İlgili bir soru bulunamadı

404,225 soru

12,109,886 cevap

36,432 kullanıcı

...