Dogum yapanlar hamilelik testi yapiyor, korunanlar hamile kaliyor vallahi gözüm korktu ben napcm peki kornyom ama Allaha emanet tek cocukla kalmak istyodm tabi nasipte ne varsa o olur ama pff gözüm korktu yaa. Yokmu bunun çözümü
Biz 1 yıl istemedik korunduk olmadı çocuğumuzun olmasına karar verdiğimiz günde hemen tutunmuş bizim min-nak
Benimde korktu valla Hamileyken diyodum 3-4 tane istiyorum çocuk ama doğurdum Allah kızıma can sağlığı versin benim kızımda gazlı diyorum Allah isteyenlere versin 1 tane yeter hatta dedim tüplerimi bağlatsam napsam bizdede eşim korunuyo ama yinede 3 aylık iğneleri araştırıyorum nolur nolmaz
Çok dikkatli olucıksın cınım
Ahhh ahhh bu konudan en muzdarip olan benim galiba ben de tek çocukla kalmak isterdim evlendim 5 yıl geri çekilmeyle korundum hiç bişey olmadi sonra isteyerek planlı olarak kızımı dünyaya getirdim ebeler geri çekilme en riskli olanı dedi bende hapla korunmaya devam ettim. Kızım 9 aylıkken ikinci kızıma hamile kaldım. Herkes hapı içmeyi unutmussundur yoksa kalmazsın falan dedi ama unutmadım eminim çünkü ilaç içmeyi hiç sevmem ve unuturum diye telin hatırlatmasına kaydettim hergun aynı saatte içtim ama yine kaldım işte. Dr bazı kadınlarda haplar yumurtaları besler daha çabuk hamile kalır dedi işte ben o bazı kadınlardanım ) neyse kızım doğdu herkes spiral taktir dedi ama korktum spiralden dedim biz 5 yıl geri çekilmeyle korunduk bişey olmadi bildiğimizden sasmayalim derken 2.5 yıl korunduk ve sürprizzzzzz yine hamile kaldım iki kızdan sonra bide oğlum oldu dedim artık yeteeeerrr sezeryan olup tüplerimi bağlatmak istedim ama doktorum daha gençsin dedi sezeryan yapamam dedi falan filan kanıma girdi ben de oğlum 9 aylıkken falan korka korka gittim spiral taktırdım. Niye? çünkü en güvenilir yöntem spiral duzenli olarak kontrolünü yaptırmama ve hiç kayma olmamasına rağmen 3.5 yıl gül gibi koruyan spiralin korumayacağı tuttu. Artık nasıl bi bünye varsa korunamıyorum bi türlü ve şu an 37 haftalık hamileyim ikinci oğlum geliyo neyse en azından ikiye iki eşitliği sağlamış olmanın sahte mutluluğuyla kendimi avutup ten rengime uygun renkte huni bakıyorum zira yaşları 9-0 arası değişen 4 çocukla akıl sağlığımı korumam mümkün değil
1,491,775 soru
24,376,477 cevap
348,365 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın