İlgilenmek zorunda canım en azından dinlendikten sonra babasına da ihtiyacı var bebeklerin
Sanırım eşimin en iyi yani bu
Bakar bazen
Uyuyan baby boyumu hep opup uyandiriyo seviyo seviyo agladimi bana veriyo
Elinden gelse emzirecek bana bırakmayacak)) ama bazıları bunu sadece kadının görevi olarak görebilir sen anlat birlikte yapın önce sonra o tek yapsın yani o tek yapmak zorunda kalsın zamanla alışır altını alıver tuvalete gitmem lazım bebeğin gazını çıkar da ben de çay koyayım bi ce e desene bak nasıl da gülüyor topu ona atınca kahkaha atıyor at bakalım falan de
Bıraksam emzirecek
Bezini değiştirir gazını alır benim işim varsa bakar ☺️ saolsun yardımcı o konularda
Bizimki tam Bi anne gibi bakıyor o derece yardım eder Allah razı olsun
Benim eşim benden daha iyi ilgileniyor ben kaçıyorum ağladığında ilk 2 ay geceleri eşim kalkardı Alyanın en ufak sesine acıktığım emzirmem için getirirdi sadece çok şükür o konu yüzüm güldü. Şuan 6 aylık olacak hala ağladığında eşime veririm mesela zevkle ilgilenir o da
Yanlız değilsin Tatlım benim eşimde öyle yorgunum diyor bakmıyor baktığı da 24 saatin içinde en fazla yarım saat. Ağır işte çalışıyor sanırım o yüzden ilgilenemiyor. Bende artık pek üstüne gitmiyorum ya bide oruç ta tutuyor aman ne bilim aramız iyi olsun boşver ben bakarım oğluma ya ALLAH sağlık versin yeter ki.....
404,351 soru
12,113,669 cevap
36,450 kullanıcı