Kızlar biraz uzun olacak kusura bakmayın. Ben 3 yıldır aynı evde kiracıyım ama arada kombisi bozulurdu o kadar. Korona virüs çıktığından beri evdeyim ve çok garip şeyler oluyor ben akıl erdiremedim. Önce kombi bozuldu yaptırdık, daha sonra çalışan kettle biranda çalışmaz oldu. Çocuğum huysuz değildir normalde huysuz arsız bir bebek oldu. Oturup ağlıyordum geceleri o derece yani. Evin su tesisatı bozuldu. 1 hafta içinde tüm tesisat yeniden yapıldı. Bir gün makina çalıştıracam baktım çalışmıyor snra anladık ki evdeki elektrik tesisatında 5 sigortanın 4 ü kül olmuş resmen. Onu değiştik. En son dün iftar için yemek hazırlayacam su kesildi eşim karttan su yükledi. Ama olmadı. Kartlı su yükleme işinde pil meselesi mi ne varmış o bitmiş askiyi aradık dünden beri gelecekler. Yani anlayacağınız 2 gündür evde su yok. Eşimle anlaşan biz sürekli kavga eder olduk o kadar ki sanki düşmanız. Bn anlam veremedim, anlam veren varsa lütfen yardımcı olsun inanın çok zor. Büyü değil diyen arkadaşlar için başlığı değiştim.