Hepsi koronadan bacım..
Sizi bi okuyup uflesinler
Ben taşınalı 2 haftayı geçti öteki evim Çok eskiydi tesisat berbattı kullanılır yanı yoktu evin buraya taşınalı iki haftadır bekliyorum gardrobum hala kurulamadı sürekli aksilik çıkıyor Bugün de elektrikli süpürgem yandı durduk yerde bayram arefesi Allah'tan gelen giden olmayacak yasak var televizyonumda kanalların yarısı yok hala televizyoncu gelecek ikinci kirayı ödedik biz eşimin çalıştığı yerde şu 2 hafta içinde 3 kişi karantinaya alındı Bu yüzden adam mesai üstüne Mesai yapıyor evlede ilgilenmiyor vakti yok ben dışarı çıkamam haliyle oğlan küçük öteki evi temizleyip çıkarken çıktığım gün lavabonun gırtlak borusu elimde kaldı 5 yıldır yerinde Duran şey taşınacağım gün patladı))) bu arada 20 haftalk hamileyim kanama geçirdim üstüne kaynananın 2 yüzlülükleri ortaya çıktı Onunla kavga ettim sürekli oğlunu dolduruyor oğluyla da hep kavga halindeyim Bu yüzden zehirli guatr oldum ve giderek değerlerim düştü Corona sebebiyle doğru düzgün tedavi bile göremiyorum yetmezmiş gibi kaynana Geçen mesaj atmış oğluna siz boşuna oraya taşındınız hastanenin karşısına taşın saydınız anormal karın hastanelerden çıkmaz gibi mesajlar atmış ben daha hangi birini sayayım oğlum da 21 aylık çok huysuz bugünlerde hepsini düşünüp düşünüp sonra derin bir Amaaaaaaaaaan çekiyorum Ne yapayım ağlayıp durayım mı demek istediğim Corona yüzünden herkesin her şeyi üst üste geliyor bu aralar
1,493,421 soru
24,400,715 cevap
350,121 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın