Çok şükür kızlar oğlumu hayırlısıyla kucağıma aldım 12 nisanda sezeryana gircem demiştim hatta kısaca doğum hikayemi şöyle anlatayım dün sabah aç süsü ameliyat içi hastaneye gittik fakat aksilik ya doktorumu acil işi çıkmış mümkün degil bugün sezeryana almam demiş sekreteri söyledi beklerse pazartesi alırım demiş bende beklemeyi tercih etmiştim fakat eşim doktora o kadar kızdı ki hemen başka hastaneye geldik ve durumu anlattık sezeryan günümdü ama doktorum yok dedik ve doktor da nst ye bağladı sancım yok dedi fakat ultrasona bakınca sezeryana almayı kabul etti Megersem oğlum kakasını yapmış çok sükür bi sıkıntı yok yememiş kakasını sadece yapmış megerse benim sezeryan günümde oğlumda gelmeye niyetlenmiş iyi ki eşim baska hastaneye getirmiş yoksa ben beklicektim kendi doktoru mu sonuç olarak allaha çok şükür spinal sezeryanla doğumum gerçekleşti herşey çok kolaydı korkanlar varsa hiç korkmasın spinalden bu ikinci sezeryanım ve griple öksürük olmasına rağmen Rabbime şükürler olsun atlattım dua eden herkesten Allah razi olsun
Allah nazardan saklasın çok güzelsin gülüm maşallah. Haydü gözün aydın rabbim şifa versin çabucak iyileş inşallah. hayırlı sağlıklı evlat olsun size
Cok sevindim canim Allah anali babalı buyutsun insallah
Gözünaydn canm saglikla büyüt bebegni insallah
1,507,839 soru
24,611,632 cevap
364,109 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın