kizlar 2 gun sonra evlilik yildonumum var bebegim kucuk oldugu icin bisey hazirliyamiycam evde ama ona guzel bi hediye almak istiyorum sizce ne alayimm siz olsaydiniz ne alirdiniz
Bebegini kullanarak esarp yada carsaflarla harf olurtura oluştura seni seviyorum yazabilirsin. Snra bi fotograf programiyla yan yana birlestirirsn
Yani arkdasin demek istediğini hani bebeklerinj koyup ay ay yanlarına oyuncak falan koyup resim cekiyorlarya sende bebeğini koyup biseylerle seni seviyorum yazısı oluşturup resimlerini çekip begenin eşine süpriz yapabilirsin diyor =)))
Ben bu zamana kadar hic bisey almadim kocama :( Çalışmadığım için ona hediye almak tuhaf gelirdi. Bu yüzden hep onun en sevdiği yemeklerden bir sofra ile karsilarim onu. O da cok mutlu olurdu. Sizin bunu yapabilecek durumunuz yoksa Eşiniz sizin ve bebeğinizin resminin olduğu bir pasta yaptırabilirsiniz.
Bencede bir pasda yapin kucuk kolay bir şey ama kendiniz yapin onun icin bebek gun icinde uyuyor nasil olsa. Kalp şekilli olsa guzel olur
411,937 soru
12,401,282 cevap
44,435 kullanıcı