Kizlar
5qündr hast yatiyorum idrarimda protein kacaqi war we 37.haftamda bebeqimi alicaklar suan 35+5teyim o zmna kadr hast yaticam. Cok korkuyorum nst de bebeqimn hareketleri cok yawas serum weriyorlar hic deqlse 37.haftaya kadr bebeqim karnmda olsun qelissin en azindan :( bna dua edin lutfen
Okudum canm rabbm hayrlisni nasp etsn inş.
Allah yardimcin olsun. Inşallah sag salim kavuşursun yavruna. Merak etme tehlikeli donemi atlasmissin. Iyi olacak hersey sen uzulmeki bebegin de uzulmesin. Dualarim sizinle
Allahım yardımcın olsun canım sağlıcakla kucağına aldırsın bebeğini inşaallah
Okudum canım şifa ile sağlık ile bebisini kucağına al insaAllah
Allah yardimcin olsun cnm dua et bol bol hyrlisiyla 37 doldurursun insallah allahtan ümit kesilmez allah bıyük
Okudum canım Rabbim hayırlı bir şekilde kavuştursun evkadınla inşaallah
Okudum Canım Rabbim tez zamanda yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına versin sanada açık sifalar versin rabbim inşallah :)
Allah im safi ismiyle şifa tecelli eylesin kardeşim dua edicem sana bir an önce sevinçli haberlerini almak için
Okudum canım Allah şifalar versin. İnşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini. Sende kurtul bebeğinde. Rabbim tüm hamilelere yardım etsin bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallaah
Bende okudum canım rabbim yardımcın olsun inşllh
Okudum cnm şifa diliorum
413,445 soru
12,447,071 cevap
46,180 kullanıcı