Kizlar burnu delik olanlarınız var mı?pişman mısınız memnun musunuz çok acıyor mu? Kaç günde iyileşiyor? Cevaplar için şimdiden tesekkurler ben de deldirmek istiyorum ama kikirdagimi deldirdigimde cok acımıştı ondan dolayi cesaret edemiyorum bu arada bahsettigim delik septum piercing degil hani bu hizma tarzi olanlar. Burnumuzun kenari yani
Hangi kafayla okudum bilmiyorum ama burnum zaten delik demişim kendi kendime başlığı okudum diyorum ne deliğinden bahsediliyor uykusuzluk başa bela
Ben deldirmistim canim hic acimiyor ilklerde kullandigim pircing ucu ufakti o yuzdeb arkası iltihap doluyodu kapanıyordu zorla açıyordum dusuyodu gece cunku ama ucu uzunu aldim bidaha olmadi baya kullandim ama esim kızdı istemedi cikarmami istedi cikardim simdi kapandi tabi
Bende deldirmek çok istiyodum önceden anneme dedim bişey demedi babama dedim (boşuna para verme getir matkabı ben delerim) dedi o günden sonra hiç aklıma gelmedi
Ben burnumu da dudağımı da deldirdim hiç pişman olmadım. Severek kullanıyorum şu doğum kilolarını verdikten sonra da göbeğimi deldiricem ama önce zayıflamak şart tabiki
Bende ilk deldirdigimde cok acimisti boyle gozumden kendiliginden yas geldi sonra bi kac ggunsurekli krem falan surdum ilk zamanlar takinca azcik aciyordu sonradan hic hissetmiyodm bile dogumdan beri takmadm insallah kapanmamstr
1,486,373 soru
24,300,334 cevap
344,030 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın