39+4 oldukkkkk nicin gelmiyor valla karnimda oynamasa karnim olmasa hamile oldugumu unutucam sanki cikmicak gibi karnimdan hic sancimm yooooookkkkk Belirti yok birde korkmaya basladim biraz dogum yapmakdan niye bilmiyorum suni sanci cekenler ne diyorsunuz bu konuda
Kız vakti zamanı gelince doğacak ben 40+4 de doğum yaptim,.
Hem doğum öyle korkulacak birşey değil inan , ben iğne olmaktan korkan bir insanken doğum yaptım ...
Doğumdan hiç ama hiç korkma inan ki rabbim o an sana öyle bir cesaret veriyor ki , bir bakmisjn yavrun dünyaya gelmiş bille ...
Inşallah akşama doğurursun kuzum Sabret.
Canım sadece annen gelirse olur zaten bir tane refakatçi alıyorlar başka kimseyi sokmuyorlar ne doğuma ne odana
Sancın da inşallah hemencecik gelir endişelenme benim de belirtim yoktu 39+2’de bi anda başladı geldi hem daha 41 haftaya kadar yolu var. Bi de stresliysen vs bebek çıkmak istemeyebilir kendini rahatlat, meyve ye, yürü çömelme hareketleri yap. Müzik dinle, ailenle sohbet et kafanı dağıt ki bebeğin de rahatlasın çıkmak için heveslensin
İki kızımı da 40+5te suni sancı ile doğurdum olabiliyor canım maalesef
Merak etme kuzum bebiş çıkışı arıyor eli kulağında her an gelebilir . Suni sancı hakkında bişey diyemicem kendi sancimla doğum yaptm .
1,491,617 soru
24,373,761 cevap
348,186 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın