Kızlar eşimle 9yıldır birlikteyiz. 6aylık bir oğlum var. Ama 6 aydır eşimle aram çok kötü. Doğum zamanı kaynanamda annem de buradaydı. Geç doğum yaptım ve öğlen yaparsın dediler ben sabah 6da doğum yaptım. Öğlen yapacağım için annem sabah gelecekti ama yetişemedi. Yetişemediği için çok üzüldü ve bizi de üzdü ben anneme tepki gösterdim sonuçta en mutlu günüm eşimde ailemi istemedi zaten kaynanam ve görümcem vardı onlarda annemle anlaşamıyordu.kayananam bizden çok uzakta yaşıyor bir daha bebeği göremez diye bir süre kalsın dedi. Doğumdan eve geldim kayananamla görğmcemin suratı beş karış. 3 gün hastanede yattım ve hiç uyumadım yıkanmadım açım ama bana bir bardak su bile vermediler tam 3 ay yanımda kaldılar bir türlü gitmek istemediler hatta yaz için planlar yapmaya başladılar. O kadar çok ayaktaydım ki dikişlerim açıldı ve çok ağrım oldu. Tüm işleri ben yapıyordum bebeğe bile bakmıyordu. Bebeğim kolik oldu sürekli ağlıyordu. Kaç gece aç uyudum. Sonunda gitsinler dedim bunlar ağladı eşim bana zaten kötü davranıyordu inanmıyordu bana onlar ağlayınca gitmesinler dedi ama sonunda gittiler. Şu an eşim sürekli anneligine laf ediyor. Ailesi tekrar gelmek istiyor korona var diyorum istemiyorsun zaten diyip bana kızıyor. 4aydır evden dışarı çıkmıyorum ama ailesi gelebiliyor. Benim ailem sadece 3 gün gelip kaldı. O da kayananamla gidince eşim daha fazla kalmasınlar dedi onlarda alınıp gittiler. Ben yine ailesine kötü davranmıyorum sürekli bebeğimin fotoğrafını videosunu gönderiyorum sonuçta torunları ama ne yapacağımı şaşırdım. Psikolojim iyice bozuldu. Bebeğim de uyumuyor. En fazla 5 saat uyuyabiliyorum bazı günler hiç uyumuyorum.