0 oy
587 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Dogum yaptm.demstm 3 gun oldu.bugn ckcaktm.cikamadm.gece 39 da ateslendm hemen.dikislerme baktilr enfeksiyonmu var diye kanamam baktlr. Uzerm.cok terledi degstrmedm gec degstrdm.uzermde kalnca ates yapti.ve.doktor cikarmadi. İmza atmak istedm hyr cikarmiyorm dedi. Siz siz olun dogumdan snra sk sk.uzerinizi degstrin :D ykaa ben gbi yatarsiniz :D  MESJLARİNİZA CEVAP VEREMEDİM SAOLUN HAKKİNİZİ HELAL EDİN ARTİK <3

7 Cevaplar

+1 oy
(4,759 puan) tarafından
Kız zahide sen doğum yaptın mı hayırlı olsun kuzum rabbim analı babalı büyütsün inşallah yavrunu sana bağışlasın darısı başımıza inşallah tatlım geçmiş olsun canım benim normal doğum mu yaptın tatlım durumun nasıl bebeğin iyi mi canım benim 
(4,759 puan) tarafından
Ya kıyamam canım ya normal doğum muydu kuzum hastanede misin sen daha tatlım
tarafından
Aynn balim normal dogum bugn ckcaktm ateslendm dkye salmadilr
(4,759 puan) tarafından
Niye bu kadar gündür hala hastanedesin tatlım devlette mi doğum yaptın canım
tarafından
Aynn kuzum burda suda dogum var plates var devlette o yuzden. Hepsni ysptm sancilrm gelnce duramadm.pek suda dogum da muzikli bizm ebe dogum boyunca karsmda oynadi.hadi zayde gel.beraber oynayalm diye :D
(4,759 puan) tarafından
Anladım canısı
-Reklam-
0 oy
(536 puan) tarafından
Doğum yapınca çok terliyo insan dikkat etseydin keşke canm.
tarafından
Keske ya ewmde dha rahat olurdum smdi
(536 puan) tarafından
Nefret ettirdi o ter bana . Bı de kaynanam yorgan battaniye ortuyodu üstüme patliyodum resmen .ne zaman bitecek bu ter deyip duruyodum
tarafından
Yuh vala kaynanamda beni soyuyo annemle cok.terledn annem hasta olcn diye. Habire ust bas kavgasi yaptk
(536 puan) tarafından
Ama dedi ki doğumdan sonra usutursen bı yerin agrirsa hep ağrır o yüzden ortuyodu üstümü . Bı de sıcak giyin terini bol bol at diyodu
tarafından
İste attn mi degstrmen lazm.bn.hep.degstrdm.en.son degstremedm.usume yapti titreme yapti ates geldi.
0 oy
tarafından
Evet çok terliyor insan ben hemen değiştim o yüzden geçmiş olsn 
tarafından
Bnde degstrdim bi tur ikinci.turda herkez geldi esim sag olsun belediyeden bagrtms sanki degstremedm.
0 oy
(1,458 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum canım. Doğudan sonra oluşan ter bende ömrüm boyunca akmamistir. Aman dikkat et. 
tarafından
Aynn kuzum yok.benm taburcu olcam zaman atesm.yukselfi.herseyin normal dedi Allahtan terli kaldgmdan gribal olmus olablrmsm
(1,458 puan) tarafından
Aboo grip olduysan kötü. Bebeğe geçmese bari. Maske tak aman canım
tarafından
Yk yk gecmedi sadece ates yapti hemen antibiyotik verdiler serum yaptilr hemn gecti pamuklu su yaptk flan
0 oy
(661 puan) tarafından
Dogrdnmu kiz hadi goznaydn olsn :)
tarafından
Saol kiz dogurdum vala sonunda :D
0 oy
(9,892 puan) tarafından
Kızzz zahıde ne ara doğurdun sen masallah :) gecmıs olsun canım benım hayırlı olsun bebegınjz.
tarafından
Saol.kzum vala.bi 3 gun oluyo :D
(9,892 puan) tarafından
Memlekette bakamadım pek kacırmısım dogum hkayenı paylas bızımle neler yasadın naptın
tarafından
Bosver bosver hic anlatmim normal oldu.zaten :D sadce bibara beni.birakin ben gitcem dedigmde wn son zahideee hadi artik ya kescem.bak ha diyodu :D :Dama ebeler guzeldi saolsunlr
0 oy
(332 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım ayrıca gözünaydın :) o zaman bir gecelik bir pijama takımı yetmiyor öyle mi canım kaç yedek olmalı?
tarafından
Vala ben gecelik.koymadm.iki pijama koydum tek alt 4. 5 tane koydum ustte oyle ustum gelmedi esim ewden getrdi cok terledm cnku. Dogumdn snra.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,442,363 soru

23,706,197 cevap

311,955 kullanıcı

...