Benimde ilk kızımda kaynanamın ordayız komşusu geldi ay ne güzel yakismis sana hamilelik tatlı tatlı kabarmış karnin dedi kaynanam ne dese beğenirsin ") hani ko karnı kızlık karnı o dedi 6 aylık da hamileyim o zaman :)) bir günde ben evde oturuyorum bizim eve hırsız girmişti komşular geçmiş olsuna gelmişler teyzenin biride beni görmüş girip çıkarken çok beğenmiş hamileyim diyede annemler bizde duruyor annemi ev sahib önemi bekar koz sanmış geldi işte açtım kapıyı ev sahibi yok mu dedi benim teyzem buyur gel dedim neyse kadın çakmadı gülerek girdi annemle benim hakkımda konuşuyor oda bura kızımın evi hamilede ona yardımcı olmak için duruyoruz dedi kadın şok oldu nerde be hani karnı dedi :)) hahah ay beni aldı bi gülme o zaman 4.5 5 aylık falandı bebeğim son iki ay kalada karşı komşum gördü dogumun bu gun yarın olur herhalde iyice ağırlasmışsın dedi yok daha iki ay var dedim kız ben dogurdugum gün bile bu kadar karnım olmaz çocuk beş kilo doğacak herhalde dedi :)) insanlar derler yani canım bizede böyle ani olur takma kafana he de geç