0 oy
420 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (278 puan) tarafından

image

image

arkadaslar bundan kullanan varmi nasl memnunmusunuz annem ebebkten almayi dusunyo  netten baktm ebebk sayfasindan gorunus guzelde kullanimi ansl sizce 

2 Cevaplar

+1 oy
(834 puan) tarafından
Sübhanallah! O fiyat ben yanlış mı okuyorum  kızlar 1 milyar 599 milyar milyon o firma o parayı ne yapcakmış? 

Ya Rabbi... 

El kadar bebeğe kıyafet alcaz 50 liradan başlıyor, beşik alcaz milyarlar... araba desen... ben köyüme dönücem kızlar. Bu kadar saçmalığın vallahi hesabını ben veremem. Ben bi beşiğe bi arabaya bu parayı verirsem yarın bir ipin bir iğnenin hesabı sorulacakken, kullanmadığımız  fazla eşyalarımız, evlerde  süs niyetine duran kütüphanelerimiz o okumadığımız kitaplarımızdan hesaplar sorulacakken ben çok korkuyorum bunlardan. Ve nefsimizin bizi bunlara götürmesinden. Kızlar ya napıcaz nasıl bir devire geldik. Bunlar hep ihtiyaç ve canevimizden yavrularımızdan vuruyorlar bizi pislik kapitalistler.
(2,348 puan) tarafından
Yorumunu hayralikla.okudum tebessum ettm valla :)

Senin kadr ince dusunmuorm bn acikcasi dusunemiorm ama banada o kadr para cok gelio malesef :/
-Reklam-
0 oy
(397 puan) tarafından
Ayni araba bende var ama benetonun cok cok memmunm beneto almani tavsiye ederm. Bi arabaya o kadr para verilmez hemde duyulmams bir markaya cnm ya
(2,348 puan) tarafından
E bebek  ten bnde intten alis veris yapmadm magazalarina gidiorm ama internetten guvenm alis veris yapiorm ev esyasida aldm.plates setide aldm gayet aldm :))
(397 puan) tarafından
Ben hic bsy almadm carsiya gidiyorm bakip bakip alyrm :)
(2,348 puan) tarafından
Bazen internette cok uygun oluo ama canm bn platesin 5 li setini 40 tl ye mi neye aldm bayagi iyiydi spor magazalarnda cok daha pahaliydi esime dambil aldm anneme unite aldm iyide geldiler ucuz yakaladm mi dayanamiorm :))
(397 puan) tarafından
Ozmn baska tabi :)
(2,348 puan) tarafından
E yani :)) o zamn tatli oluo tadndan yenmio :))

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,491,745 soru

24,375,920 cevap

348,322 kullanıcı

...