Anca kendime gelebildim yazmak için 2 gün önce oruç tutmadım hem doktorum izin vermedi hemde sütüm oldukça az o yüzden neyse dünden kalan kuru fasulye ve pilavı yedim kuru fasulyeyi dolaba koymamistim bı güzel yedim sonra çocuklarla banyo yaptım ondan sonra oldu.nolduysa kızımı uyuttum birden mide bulantısı baş dönmesi başladı akşama salata falan yapmaya başladım ama yapamadım bıçağı dahi tutamadım öyle bir bulantı olamaz başta anlamadım ama durumum gittikçe kötüleşti gözlerim kapanmaya falan başladı kaynanamı aradım git istifra et yoğurt ye dedi dediklerini yaptım ama hâlâ çok kötüyüm kaynanam görüntülü aradı hemen 112 yi ara çok kötüsün yüzünden belli dedi ve o ara eşimi aramış hemen eşim eve geldi ama hayal meyal hatırlıyorum zorla yoğurt yedirdi yine istifra ettim ve birden ishal oldum eşim hastaneye götürmek istedi ama gitmedim korkuma bir gün boyunca çok zorlandım hep mide bulantısı yaşadım ve istifra ettim sonunda kendime geldim bir daha dünden kalan yemek mi asla ölüyorum sandım göz kapaklarım kendiliğinden kapaniyodu
Gecmis olsun canim yede dolaba koy mutlaka acikta kötü olur ekşir
1,491,758 soru
24,376,130 cevap
348,341 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın