0 oy
424 göst.
Diğer kategorisinde (580 puan) tarafından

Ailemi en son 15 tatilde gordum.hayallerim bayrama korona bitecek ben memlekete gidicem ama tabi husran seyahat yasağı ve ben gidemedim. Tlfnda herkesi aradık ama olmuyor böyle :dizzy: normalde dayımla uzun süre gorusmesem etkilenmem ama sesini duyar duymam ağlamaya başladım ailemlede öyle hakeza. Bu bayram bayram gibi değil özlemler yürekte kalan kendi başına gurbette bi bayram. Zormus çok zor :(

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende snein durumundayim aylem Van'da iki sene oldu görmedim busene gitcektim olmadi virüs çıktı
(580 puan) tarafından
Seninde baya uzun olmuş canım inşallah kurbana düzelir de gidebilirz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hakkımızda hayırlı olan buymuş kızlar üzülüp isyan etmeyelim geçer bu günler inşallah hiç değilse büyüklerin akrabanın muhabbetin sağlığın yürümenin kıymetini anladık Rabbim bizi kurtarsın bu günlerden eski günlerden ders alarak hayatımıza devam edelim inşallah 
(580 puan) tarafından
Kesinlikle İsyan değil ama hüzün mu desem burukluk mu desem hasret mi . Uyandım Sabah normal yasak günlerinden hiç farkı uok. Büyük aile kahvaltısı yok, bayram namazı yok, ev toplama misafir gelecek telaşı yok, anne babya sarılma el öpme kardeşlerle kucaklaşma yok, bayram şekeri yok, baklava yok, büyüklerle görüşme yok.  Hele ailem bilmiyorum biraz duygusallastim sanırım
tarafından
Namazdan elinde ekmekle gelen baba evinde evine gidemiyoruz oturup sabahın 8nşnde kahvaltı da salçalı sarma baklava yemeyi özledim ama sabretcz
(580 puan) tarafından
Zor rabbim hepimzie hiç versib kurbana kadar bitsin herkesin kucaklaştı nice bayramlar yaşayalım inşallah
0 oy
(7,350 puan) tarafından

:(10 aydır gidemiyom

(580 puan) tarafından
Ay canım rabbim su corona derdinden bizi kurtarsın sagsalim sevdiklerimize kavusayim inşallah
(7,350 puan) tarafından
Amiiiiiin.
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Dilerim kurban bayramına biter ve sevdiklerimize kavuşuruz bu bayram hüzünlüydük ve bayram gibi değil bile:/
(580 puan) tarafından
İnşallah ya . Eşim erkenden kalmış hadi kalk herkesi arayalım diyo insan almış o hengameye o heyecana bu bayram değil sıradan bı gün gibiydi :s
0 oy
(265 puan) tarafından
Allah sağlık versin canım zor ama herkes sağlıklı olsun da görüşürüz yine insallah
(580 puan) tarafından
İnşallah tea zamanda bitsin de görüşelim ailelerimize kucaklasalim
(265 puan) tarafından
Inşallah canim
0 oy
(137,791 puan) tarafından
Sen gene gormussun ben gormeyele 18 ay oldu 
(580 puan) tarafından
Görmüş muyum :s ah bilmiyorum ya özledim cok. Hepimize zor rabbim tez zamanda hayırlısıyla kavusmamizi saglasin
0 oy
(7,119 puan) tarafından
Annemlerle aramız da 10 dakika bile yok araç ile gidince ama yapacak birşey de yok. Sabah aradım ağladı çok üzüldüm, fakat elimden birşey gelmiyor. Ne kendimizi ne onları tehlikeye atamam.
(580 puan) tarafından
Ne kadar bilinçli bi düşünce biçimi. Ben senin kadar dayanıklı olur muydum bilmiyorum en azından bayram için markete gidiyoruz coxuklari dışarı çıkarıyoruz yaşlılar dışarı çıkıyor bayramda annemi kapıdan görüp sarılmadan da olsa görüşmek isterdim sanırım ya da bilmiyorim
(7,119 puan) tarafından
4 aydır görmüyorum annemi ama ben de anneyim canım evlatlarimin da sağlığını korumak zorundayım. Normal de bir yere çıkmıyoruz, 0-14 yasa serbest olan saatler de apartmanın önünde bisiklet sürüyor kızım. Kalabalık yerlere gitmiyoruz. Dikkat etmezsek nasıl son bulacak bu durum .
(580 puan) tarafından
Rabbim gönlümüze ferahlık versin inşallah geçecek bian bunaldım özlem moduna girmistim şimdi yazlıkları çıkarıyorum şimdi daha iyiyim :s
0 oy
(1,249 puan) tarafından

Şükredin ki bu bayram olmadi öteki bayram kavusursunuz hadi en kötüsü sesini işitip görüntüsünü görebilirsnz bir de her bayram sesine görüntüsüne bile  hasret kalanlar var .

düşünün. 
(580 puan) tarafından
Rabbim yardimcilari olsun yetimlerin oksuzlerin zor tabi olmayana da olupta görmeyende
 Rabbim ölüm ayrilihi vermesin
0 oy
tarafından
Benim eltim en son kurban bayramında görmüştü o ne yapsın 
(580 puan) tarafından
Herkese zor canim
0 oy
(29,566 puan) tarafından

Rabbime şükürler olsunki ailemizden haber akabiliyoruz en azindan

Beterin beteri var

(580 puan) tarafından
Aynen çok şükür varlıklarına rabbim ölüm ayrilihi vermesin bunlar geçer zamanla inşallah bian çok modum düşmüştü :s
0 oy
(2,798 puan) tarafından
Bilememisiz kiymet
(580 puan) tarafından
Ne kadarda güzel adetlerimiz varmış
0 oy
tarafından

Canım senin yine az ben 1 yıldır ıgörmüyorum i kadar kötü birşey ki cocuklugumdakı bayramları çok ozledım:(

(580 puan) tarafından
Rabbim yardımcımız olsun inşallah tez vakitte gorusurz ailelerimizle
tarafından
İnşallah canım benim: (

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 255 göst.
30 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

414,157 soru

12,464,179 cevap

46,837 kullanıcı

Kategoriler