Kizlar sabah kalktigimda elim boyle olmuştu kina gibi yikadim cikmadi da bu ne ki acaba bileniniz var mi yada basina gelen
Gece kına yakmışlar canım uyuduğun zaman ruhun gezermiş bi düğüne denk gelmiş olabilir öyle duymuştum
arkadaslar vücutta olan kinalar melekler tarafından gece uykudayken olur.korkulucak bişey yok bunun rüyada herhangi birsey gormenizle ve tibla bi ilgisi yoktur. tamamıyla melekler tarafından yapılmış bir
Hiç bilmiyorum
Nihat Hatipoğluna bu soru sorulduğunda yani elin kınalı kalkılması ile ilgili,şu cevabı vermişti.. Ruh ,uykuda olduğu zaman alemde gezermiş..Bir nevi yarı ölüm gibi.Yani bedenden çıkar ve Allah'ın izniyle gezip geri gelirmiş.. Bu gezme esnasında rüya alemi dediğimiz şey gerçekleşiyormuş..İşte farklı bir aleme gittiği zaman ruh yani 3 harflilerin alemine uğradıysa eğer bu elin kınalanması dediğimz şey gerçekleşirmiş.Tamamen müslüman olan 3 harfliler yaparmış...Üzerinde durmayın kötü birşey değil demişti...
Ne Hadar doğru tartışılır
Canım bir çeşit mantar bana da oluyor arada önemli birşey değil korkma yani üç harflıler felan diyen olur inanma o yüzden
1,491,678 soru
24,374,831 cevap
348,269 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın