Herseyimi begeniyom masaallah bana rabbim ozenmiste yaratmis valla
Kendimi beğenmekte değil de kusurlarimla dalga geçebilen biriyim takılmam bu yüzden problem yaşamıyorum canım kendimle dalga geçerim ben
Kiz insan kendini nasil begenmez ben her gun aynaya bakip kendimk övüyom bu dedigimi yap kiz sende hemde kendini sev ya her kadin guzeldir bakim yaptigi surece :*
Kişi kendini bebek de catlar ölürmüs
Canım benim insan en çok kendini begenmeli aslında neden bu kadar karamsar düşünüyorsun ki. Bak Allahu tealaya nasıl da noksansız yaratmış bizi. Her zerresine elhamdülillah valla ❤
Ama değişiklik yapıp saçını boyatabilirsin. Ben geçen evdeyim oğlumla canım sıkılıyor yapacak bir şey de yok . Saçımi boyadim dün akşam. Ama sanki varya dünyalar benim oldu yok böyle mutluluk arada değişiklik yapmak gerekiyormus. Sende yap boya ne olacak sanki
Bayılırım kendime canım kendim ben olmasam ne yapardım
Kız Rabbim ne çok özenmiş arada kılo aldım diye dertlensem de kusursuz eserleriz (dış görünüş olarak)
Kiiizzzz deliha kadar olamıyormusun o tipiyle bile aynaya bakıp çookk güzelim beee diyo
Valla hamile olduğum halde sabah uyanırım elbise giyinirim makyajımı yaparim saci yaparim ayna karsina gecerim kendime bakarim bazen esim laf soyle onada hep sunu derim sen bana gurban ol diye kaşıma gözüme herseyim ile valla kendimi beğeniyorum
1,492,765 soru
24,390,969 cevap
349,296 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın