0 oy
502 göst.
Diğer kategorisinde (3,289 puan) tarafından

Iyi düşünmek istiyorum ama yok olmuyor 

Hadi kaynanalari geçtim onlara laf edemiyorum arkalarını topluyorum benim eşim de onlardan gördüğünü yapıyor duşa girer dağınık bırakır banyoyu spor yapar malzemelerini dağıtır bırakır artik insan gibi soylemicem bagira bagira soylicem babanizin uşağı yok burda diye 

Hadi diyelim kadınız erkeklerden daha becerikliyiz yapmamız lazım derleyip toplamamız lazim ama her defasinda da olmuyor ya inanin kızlar şu yaşta bacaklarim agiriyor yataktan kalkarken zorlanıyorum sırtım da aynı şekilde.

Yüzlerine de diyorum artik ben 8 saatliğine bir işe gitsem daha karliyim  işi bitirdiğim saat belli maaşım belli ev hanimliginda ne maaş var ne de saat 4 kişinin arkasini topluyorum 2 saat sonra tekrar dağılmış

Merak ediyorum sizde de böyle mi yoksa bana mı batiyor 

9 Cevaplar

0 oy
(7,973 puan) tarafından

Artik uzun post okuyamiyorum onu farkettim:ermm:

(3,289 puan) tarafından
Hadi ya çok mu uzun dikkat ediyorum uzun olmasın diye ama olsundu
tarafından
Ahaha niye nagi :-D
(7,973 puan) tarafından
Yaşlandim artik:))
Bugün hiç keyfim yok ya uykumu alamadim ondan heralde
tarafından
Şimdiden uykusuzluğa alış bebiş doğduktan sonra zorlanıcan yoksa:-D
(7,973 puan) tarafından
Tek saglicakla dogsun varsin uykularim yarim kalsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
İşe gidip bide kocasinin arkasini toplayan kadinlarda var...Eşin ve ailesi bir odunsa ister calis ister calisma o işler sana kalacaktır...
(3,289 puan) tarafından
Malesef ki doğru yapmasan ayrı dert evi pislik götürür kaynana yapar yapar anca 3 4 gün sonra bıkar
tarafından
Yapmasan titizsen duramazsin yapsan senden beklerler işin zor canm.
0 oy
tarafından
Erkek bu ne kadar düzenli olsa da dağıtıyor benim eşim çok düzenli sözde ama yine dağınıktır arkasını toplarım 
(3,289 puan) tarafından
Doğrudur bende raziyim toplarım da sanirim ailesi de artı olunca ozaman batiyor belki kendi evimiz olunca seve seve yaparim
tarafından
Ailesinin zor kuzum ya tek başıma yapıyorsan daha zor. Uç yil çektim o rezilliği.
(3,289 puan) tarafından
Benimde 2 yılım bitti allah tez zamanda benide kurtarsin
tarafından
Amin kuzum amin allah kurtarsın valla çekilecek dert degil
0 oy
(5,889 puan) tarafından
Vla bnm evim ayrı tabı bı misafr gelince bende birgün ble tahamul edemıyorum yemek yap çay yap meyve getir topla akşam artık yorgunluktan bazen uyıkum gelmiyor bide ben çok sabırsz tahammülsuzum eşim çok temız ayy ben ondan dağınğım braz dezgah üstü yoğun olıyor kızyor bna ama ben sana kendini hiç birzamn ezdrme derim sen nekadr toplayıp tmezlesrsen aynısı oluyor 
(3,289 puan) tarafından
Doğrudur canım ama yapma yapma nereye kadar yapmicaksin bende dağınıklığa tahammül edemiyorum gene yapıyorum mecbur
(5,889 puan) tarafından
Keşke evın ayrı olsaydı en azından rahat ederdın çnkü okadr kişiye yemek yap çay yap orayı temızle burayı temızlze zor yemın edrmki bnm ayrı olmasına ragmen bazen gelyorlar dayanamoyorum tahamul edemıyorum
0 oy
tarafından

Bana bi koca yetiyo hic bsey dagitmasa bile kılı tüyü dökülüyo:ermm:

0 oy
(12,776 puan) tarafından
Bir yaşiyorsun galiba böyle old baştan bilmen laizm cnm o evin gelini sin kızısın uşağı VS demek bence olmuyo başta bir otur a kabul 3dince tüm işler sende olacağını da bilmen lazım bizde öyle evde her iş yapıyoruz esin dgainik olması eşinle konuş ama ben uşağı değilim gibi düşünme ha yok çok sıkıldım durumdan dersen ev ayır ise git her ay düzenli temizlikçi tut 
0 oy
(1,114 puan) tarafından
Valla hem çalışıyorum hemde kocamın arkasini topluyorum Allah'tan birlik degilim kocam yetiyo sağolsun. Yediğini içtiğini ortada bırakır giyip çıkardığını ortada bırakır hiç düzenli değildir evde tek yaşasın ev çöplüğe döner resmen 
0 oy
(2,891 puan) tarafından
Ben eşimle ilk evlendiğimde annesi denen mikrop kaç kere övmüştü oğlum tertipli düzenli dır eşyalarını falan hiç dağıtmaz demişti

Evlendikten bir süre sonra fark ettim ki alakası yok adam banyo yaptıktan sonra kulağını sildiği çöpü bile aynanın önünde bırakıyor iki adım atıp çöp kutusuna atamıyor

Üzerine eski oturduğum ev çok düzensiz ve eskiydi hiçbir yerde dolap yoktu her şey ortadaydı işe yaradığı zaman her yere ekstra dağıtıyor iş çıkarıyordu yetmez gibi ben senin anlattığın gibi 8 saat çalışan bir kadındım 8 saat çalışma ile bitmiyor bir buçuk saat önceden hazırlık yola çıkma yol çekme derken ortalama 11 saat dışarıdasın hışın çıkmış bir biçimde eve geliyorsun Ben kaynanayla bir yaşamıyorum iyikide yaşamadım da eve bir geliyorum ev darmadağın bir şey aramış bulamamış her yeri  dağıtmış mutlaka bir şeyler yapmış oluyordu Daha sonra da öyle bırakıp işe gitmiş oluyordu vardiyalar denk gelmediği zaman özellikle Eve ne zaman dönsem beni bir sürpriz beklerdi evde geçirebileceğin 13 saat var bunun 8 saatin uykuya ayırsam kalan 5 saat içinde ben yemek mi yapayım Temizlik mi kadınlık mı Ben ne yapayım Bir düşün bu şekilde 4 yıl yaşadım kaynanaya dedim bir ara tertipli düzenli dediğin çocuk kulağını temizlediği çöpü bile çöp kutusuna atamıyor diye bizim evde bir tertip düzen görünce ondan öyledir sizin evde Düzen olmayınca normal dedi Utanmaz Arsız Ben düzenli değilsin demeye getiriyor kısaca Halbuki kendi akşama kadar yatar eşyası yeni evi laminant bakımlı falan bu en ufak bir temizliği gösteriyor Benim ev 25 yıldır Usta girmemişti o evde duvarlar dökülür temizlik yapsan temizlik yerinde kalır iti bağlasan durmaz derler ya ben 5 yıl yaşadım o evde ikide bir gelip sağımı solumu kurcalar sağda solda kınamak için açık arardı sanki bir de ben çalışmıyor muşum gibi evinde yaşasam bu kadar sinirlerimi bozabilir di ancak! Daha yeni taşındım Yeni oturduğum ev bakımlı çok şükür evdeyim ikinci çocuğuma hamileyim kaynanadan da uzak oturdum kavga ettim ayağını da kestim evden 21 aylık oğlum var yeni evde oğlu yine dağınık ama hamile olduğum halde bir de ufak çocukla bile dokunmuyor artık bana yani çalışırken ev hanımı olmak çok zordur yaşayan bilir
0 oy
(70 puan) tarafından
Bi evde gelinmisin hizmetci olarak goruluyorsun maalesef ben kaynana kayinbaba kayin esim hepsinin ardini toplardim ustelik kaynanam cok afedersin cikarttigi pis ic camasirini bile dolaba birakirdi Allahim ne gunlerdi gitsin gelmesin birdaha insallah 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 131 göst.
9 Nisan 2021 Diğer kategorisinde menda (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,458 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Meleksss (5,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.
22 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 52 göst.
11 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Aycaninannesi (3,889 puan) tarafından soruldu

405,633 soru

12,153,971 cevap

36,585 kullanıcı

...