0 oy
588 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar  yeminlen  şaka  gibi nasıl  olmuş  bilmiyorum bugün  odamı  temizledim yorgun düştüm uyuyakalmışım  2 saat önce  uyandım  yüzüm  benekle dolmuş  ayrıca  kap kara olmuş. 

Sana öyle  gelmiştir  demeyin ben tek farketmedim bunu gören  herkes  söyledi  hatta  eşim  tarihi geçmiş  maske falan kullanmadın  değil mi diyor.  

39 haftalık  gebeyim ama onunla  ilgisi varl mıdır ? Ya da benzeri bişey  yaşamış  olan var mı? 

8 Cevaplar

+1 oy
(553 puan) tarafından
Resim atsana benekleri görelim yüzünü atmasanda olur 
tarafından
Yavrum hele bi onu  geç   bak böyle  yanık  olur ya yanar iz kalir siyah siyah öyle  bişey
(553 puan) tarafından
daha önceden kozmetikte cilt uzmanlığı yaptım resimle anlayabilirdim alerjik mi yoksa doğum lekesimi şuan birşey söyleyipte seni yanıltmak istemem yediğin birşeyde dokunmuş olabilir kimyasal kullandıysan deterjan olsun fondöten olsun o bile yapmış olabilir
tarafından
Ya sana diyorum hic bişey  yoktu  benim alerjim yok biseye saatler içinde  oldu moralim bozuldu  ya
(1,714 puan) tarafından
Yemin ediyorum yorumunuz sesli güldüm resmen gözümden yas geldi.14 yasında oglum var o geldi yanıma ne oldu DİE. Hay cok yasayın emi. Gece gece güldüm. Yorumunuzda cokta haklısınız
tarafından
Ne güzel  aferin gül gül  hep gül  inşallah
-Reklam-
0 oy
(12,523 puan) tarafından
Gebelikte leke benek vs normal hormonlardan dolayı oluyor canım 
tarafından
Tamam bastan  olsa tamam da benim doğuma  1 hafta kaldı  ve bu söylediğim  saatler  içinde  oldu
0 oy
(28,814 puan) tarafından

Durduk yeremi cikti

Yada temizlik yaparken detreja  fln eline degip yuzunemi surdun yoksa oda yapar 

tarafından
Hayır  eldiven vardı elimde temizlik yaparken  çay  içtim  yoktu  uyudum uyandım  öyle  olmuş
0 oy
(6,859 puan) tarafından
Nasil bisi bi kismink foto atsaydin merak ettim. Bebis hareketli dmi
tarafından
Evet bebeğim  haraketli  hic bi sıkıntı  yok ama yüzüm  mahvolmuş  fotoğrafa  gelince ben bi kere  attım  tövbeliyim canm
0 oy
tarafından
Guneste kalmis olabilirmi yüzün? 
tarafından
Kiz yokk istanbulun  güneşi  2 gün  sürdü   yoktu  güneş  filan
0 oy
tarafından

Dalmaçyalı mı oldun la sevgiii ahaha <3 iki saatte ne oldu kiz manyak bir şey mi alerji yaptı 

tarafından
Kiz hele sinirim  bozuldu  yeminle   başta  çıksaydı  bu kadar zoruma gitmezdi  benim doğuma  1 hafta kaldı  yaa
tarafından
Kiz az kalmış zaten doğunca gider boşver başta çıkmaması daha iyi bi hafta öyle kalmak mı bi ay kalmak mı
tarafından
Kız  ondan mi olmuştur  buket sen bilirsin şey  derler bebeğin  bişeyi vurdu derler ya neydi onun adi o mu acaba
tarafından
Baciko valla hiç anlamayan birine sordun ya ☺ bilmiyom ki hiç öyle şeyleri
tarafından
Tamam can
0 oy
(673 puan) tarafından
Bişeymi yedinki alerji filan yapmış olmasın
tarafından
Yediğimden mi valla farklı  olarak çıtır  tavuk  oluyor ya onu yemem normalde görümcem  yedi diye canım  çekti  ama 2 tane yedim o yapar mi ki
0 oy
tarafından
Alla alla çok merak ettim şimdi
tarafından
Atayım  diyecem  de bi kere  attım  foto tövbeliyim  soz verdim  kız
tarafından
Atmamkta hklsn da nsl anlycz nsl birşey olduğunu
tarafından
Ya böyle  siyahlık  olur yanmış  da iyileşmiş  gibi  öyle  bişey

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 549 göst.
29 Haziran 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gentle Avenger (3,770 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 875 göst.
14 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (5,816 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 112 göst.
7 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ecrin-Busra (2,577 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 162 göst.
6 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (213 puan) tarafından soruldu

405,839 soru

12,162,964 cevap

36,612 kullanıcı

...